fredag 27 april 2018

Grå färg på väggar

Grå toner är en trend vi aldrig tröttnar på och det finns många olika grå nyanser att. Om du väljer en varm grå färg. Måla grått – att välja rätt nyans.


En grå kulör på väggen kan både skapa en ombonad känsla och utgöra en vacker fond för konst och annan inredning. Grå färg på kulörchips vs på väggen eller möblerna Kulörer uppfattas som mörkare och mer intensiva på dina väggar hemma än den gör på ett mindre ark.


Trenden med grå väggar är här för att stanna och många av objekten på Hemnet går det temat.

Väggfärg av högsta kvalitet för alla typer av väggytor inomhus hittar du på denna sida. Upptäck din favoritkulör hos Alcro Färg.


Väljer du en varm grå nyans på väggarna passar det bäst att inreda med andra varma material som koppar, mässing, ljusa träslag och läder. Det snyggaste som finns just nu kan vara den här nyansen på väggarna. Och har ni sett en sån perfekt grå vägg ! Har funderat att sätta en diskret färg som denna på våra vita väggar för att slippa allt VITT.


Men det är faktiskt färgen på väggarna som har störst inverkan. Här är inspirerande kök som bevisar att färgen är lika tidlös som vacker i köket.

Grått kök är det nya vita. Auktoriserad återförsäljare av skönhetsmärken. Stort utbud av populära skönhetsmärken inom smink, hudvår parfym och hårvård. Brett sortiment av hudvård.


Kunskap om de vita tonerna är också viktig för er som ska ha lite mer färg på väggen, till exempel beigea, gråa och greigea kulörer. Samma grå nyans på luckor och vägg.


Att måla väggarna i grått är en trend som aldrig kommer ta slut. Här delar vi med oss av de bästa tipsen på hur du väljer rätt grå färg till dina väggar. Dessa kulörer kan ofta se lite beiga ut på kulörprovet, men upplevs neutralt gråa uppmålade på en vägg.


Varma färger på inredningen. Grå väggar, luckor och kakel ser. Så väljer du rätt grå nyans. Tyvärr är det inte hela sanningen.


Mina gråa färger har absolut en lila ton, det syntes redan (och kanske tydligast) när jag målade och hade vit papp. Jag har själv nyligen köpt en lägenhet med en färg på väggarna som jag tyckte.


Med en mörkare tapet på väggarna lyfts möbler och detaljer fram. Mixa grå nyanser med rostrött och rosa.


Huset är superfint och ligger på landet och därför ville jag använda mig av en ljus grå färg på väggarna för att få rummet att se större ut och även få.

Man tröttnar aldrig på det. Så mitt tips är att tex ha lite mer färg på påslakan. Jag tycker iallafall att du ska köra på gråa väggar på något.


Färgen på väggen har en avgörande betydelse för hur vi uppfattar en. Skapa ett varmt och harmoniskt sovrum med hjälpa av lite färg.


Här får du inspiration och idéer på hur du kan lyckas på bästa sätt. Men flera färger på väggar och tak kan göra ditt hem mer levande och personligt. Vi har samlat fem förslag på snygga grå kulörer till ditt rum. Letar du efter tips på hur du ska inreda med färg ? Grå nyanser är alltid ett säkert kort.


Den modiga sätter samma färg på både väggar och golv. Vilken färg på kök är trevligast? Väggar i trapp: samma färg som i. På bilden ser färgen missvisande nästan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.