onsdag 28 mars 2018

Torsk parmesan grädde

Här hittar du receptet på en god rätt på torsk i ugn. Skär fisken i mindre bitar och lägg i en liten ugnsform, dvs så fisken precis täcker botten. Ugnstekt torsk med soltorkad tomat, parmesan, vitlök, olivolja serverat med sparrispotatis, morot, rödlök och ruccola samt citron. Smörstek torsken eller låt den sköta sig själv i ugn, baka in i foliepaket eller låt stå och puttra i en värmande fisksoppa.


Parmesanbakad torsk med räkor. Ugnsstekt torsk med tomat och spenat. Sprödbakad torsk med citron, vitlök och avocadosallad. Lägg torskryggen i en ugnsfast form. Salta och peppra lite försiktigt. Riv osten grovt på ett rivjärn och vispa ihop med creme fraiche och mjölk i. Den här laxen ugnsbakar du på en bädd av grädde och spenat. Toppa med parmesanost innan du ställer in den i ugnen. Byt ut parmesan mot mjölkproteinfri ost. Fisk i parmesan och lingonsås.


Häll på grädde och parmesanost. Där hon gratinerar torsk i ugnen tillsammans med bacon och en god krämig grädd-blandning. Madeléne beskriver det som världens godaste fiskrecept. Spaghetti med vitlök och stekt torsk.


Receptet är beräknat till fyra personer. Våra torskrecept- från den klassiska kokta torsken med len äggsås till den exotiska thaipannan med torsk - kommer att ge dig ett bra bevis på att torskrätter.


Då blir det fredagskväll med fisk. Ingredienser till portioner: 3g torskrygg utan skinn. Smält msk smör och blanda med panko och parmesan.


Lutfisk är ingen favorit för mig medan torsk däremot gillas skarpt. Torsk med pesto- och parmesantäcke. Mixa med stavmixer eller kör i matberedare tillsammans med parmesan.


Torsk parmesan grädde

Om jag inte får tag på färsk torsk brukar jag tina torskblock och försiktigt plocka isär filéerna. Välj vilken samling du vill spara "Ugnsbakad torsk med spenat och pinjenötter" till. Skapa en ny samling (max tecken): Spara till din samling.


Torsk parmesan grädde

Denna pin hittades av Camilla Callenmark. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Jättegott, fast nästa gång så kommer jag att ha riktig grädde. Något som jag gärna äter är torsk.


Torsk parmesan grädde

I receptet för Fiskgryta med lax, torsk och räkor rekommenderar vi Bong Touch of Taste Fiskfond för att. Kosten då bestod enbart av torsk och räkor. Blanda grädde, vin och salt i en kastrull. Vi har samlat många recept på torsk i ugn där både.


Ett recept från Linas matkasse som vi lagade med sej första gången, torsk andra gången och nu tredje gången med lax. En enkel rätt som smakar mkt gott! Jättegod och superenkel ugnsbakad torsk som går fort att slänga ihop.


Smarrigt recept på torsk med frasigt täcke och citronsås, i detta recept används bland annat peppar, paprikapulver, persilja och riven ost för att ge smak åt. Det går absolut bra att använda torskblock. Torsken serveras med matvete, som är ett gott och nyttigt alternativ till potatis och ris.


Extra läcker blir fiskgrytan med både lax och torsk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.