tisdag 27 mars 2018

Superlim till metall

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Testfakta har låtit testa sex superlim som man hittar i. Ger en osynlig limfog som kan diskas i varmvatten och maskin utan problem!


Speciallim som limmar glas mot glas eller metall på bara några sekunder.

Det kan användas på i stort sett alla hårda material, till exempel metall. Universellt superlim för trä, läder, metall och papper.


Du kan säkert och enkelt limma nästan alla kombinationer av material: plast mot metall, metall mot kartong och till och med elastomer mot elastomer. Flytta personen till frisk luft och se till. Avancerat speciallim för plast.


Funkar även till porslin, gummi, metall m. Tvådelat med en aktivator och ett snabblim.

Mängd aktivator: ml, lim: g. Utvecklingen fram till i dag har gett starka och snabbtorkande lim som lämpar sig för många. Ett lim som fäster så här dåligt på metall borde egentligen inte marknadsföras för just metall. Vattenfast polyuretanlim Cascol Ca.


Ett superstarkt epoxi, självhäftande och lämplig för tätning, reparation, påfyllning och ersätta saknad metall. Epoxy Steel är en tvådelad epoxilim som man.


Välj bland olika superlim med snabb. Nu undrar jag vad ni använder för lim till era arbeten? Jag har provat superlim till att limma metall mot sten, funkar sådär. Superlimmet spricker efter ett tag.


Monteringslimmet är unikt eftersom det kan användas till många flera uppgifter än något annat lim. Innan du applicerar limmet, måste ytorna fuktas med vatten. Det limmar sten, metall, keramik.


Detta lim används för vanlig limning av trä, men kan också användas till metall. Användningsområde: Limmar textil, vinyl, trä, metall, plast.

Se till att ytorna som ska limmas är rena och torra. Hos oss hittar man lim till. Produkterna är från ledande producenter och vi har snabba frakter direkt till kund.


Kanske termen cyanoakrylat lim låter inte bekant, men du har säkert stött på varumärken som superlim, Crazy Lim, Loctite eller Insta-Bond. Det mesta går att limma och laga – t. Det är möjligt att neka till cookies men då kan vissa funktioner och sidor fungera sämre. Epoxylim som limmar metall, trä, glas, keramik, läder. Välkommen till PriceRunner!


Spaltfyllnad upp till mm. Står emot temperaturer up till 1grader. Extremt kraftfullt superlim som är mycket lätt att hantera och. Ej lämpligt till polystyren, PE, PP, kläder, tyger eller.


Tål vatten och maskingdsk. Hejsan, Undrar om någon kan tips om något bra superlim som håller ihop hårdplast riktigt bra ! Var en Fläkthållare i ett chassi som gick sönder. Lim, Zap-Jewelry Gel, Stor tub, gram.


Riktigt bra superlim som har en gele-liknande konsistens som gör att det ej droppar eller flyter ut. Super Glue Perfect Pen Nya Loctite superlim i form av en penna.


Power Epoxy Metal Tvåkomponentslim för alla typer av metaller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.