tisdag 27 februari 2018

Göteborgs stenhuggeri

Petterssons Stenhuggeri är ett modernt stenhuggeri specialiserat på att tillverka gravstenar. Våra gravstenar tillverkas ur beprövade stenarter, som klarar vårt.


Ett modernt stenhuggeri specialiserat på att tillverka gravstenar. Vi tillverkar efter era önskemål endast med beprövade stenarter anpassade efter nordiskt klimat.


Ett stenhuggeri producerar ofta gravstenar.

XX Få offert AB J Thorns Stenhuggeri. Vi utför stenarbeten och är det enda kvarvarande producerande stenhuggeriet i. Kvibergs Gravstenar tillverkar och säljer gravstenar av. Välj mellan olika gravstenar. Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den.


Hitta rätt gravsten, där vi hjälper till med gravvård. Högklassig service och kvalité, med riktigt bra leveranstider. Säljer Gravstenar, textkomplettering, ommonteringar m.

Vad vet vi egentligen om den tidiga kristendomen i Sverige? Nästan allt som skedde då, för tusen år sedan eller mer – före det stora kyrkobyggandets tid –är.


Eftersom vi tillverkar alla våra gravstenar efter beställning går det givetvis att få vilken design eller typ som man önskar. Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online. Vi uppmanar gravrättsinnehavarna att antingen ta hjälp av ett stenhuggeri eller själv åtgärda bristerna enligt.


Lokal tillverkning och försäljning av gravstenar. Brogranit är ett litet stenhuggeri med stort personligt engagemang. En gravsten är en, vanligtvis skulpterad eller gravera sten som placeras ovanpå en grav. Utseende, form och material är förhållandevis valfritt, men regleras.


Stenhuggeri med inriktning på gravstenar och köksbänkar av förstklassigt råmaterial. Vi levererar till hela landet. Göteborgs kyrkogårdsförvaltning. Välkommen till oss på Stencentrum.


Genom vår samarbetspartner GÖTEBORGS STENHUGGERI, har ni möjlighet att välja ur ett stort sortiment av gravstenar, eller i samråd utforma Er egen gravvård. Naturstenskompaniet är ledande i Sverige när det gäller natursten. Vi tillhandahåller produkter i ölandssten, granit, kalksten, marmor och skiffer.


Gårda Stenhuggeri Aktiebolag.

Vi tillverkar allt ifrån gravstenar, murar, trappor och gatsten till grindstolpar, golvplattor, fönsterbänkar och bänkskivor. Se vårt stora utbud av liggande gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål. Kontakta oss och få en kostnadsfri offert. Vi kan erbjuda det här eftersom allt arbete utförs på vårt stenhuggeri här i Kungälv.


Denna hemsida finns för att kunna visa ett axplock ur vad som kan göras i sten och för att starta ett intresse mellan Dig och Bullarens Stenhuggeri. Efter fyra generationer kan vi säga att kunskapen och känslan för sten sitter i generna här på C. JH Stenhuggeri är er till hjälp med stenskivor av alla de slag. Litteratur om stenhuggeri.


Stockholm och alla sverige, vi s äljer och monterar stenar i alla kyrkogårdar i sverige. Söders Stenhuggeri erbjuder tillverkning av personlig gravvård. Verksamheten utgjordes i början av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.