måndag 26 februari 2018

Göra egen gravsten

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Med detta program kan du designa gravstenar. Därefter kan stenhuggeriet göra en offert på den aktuella stenen. Slutkunden ser förslaget hemma på sin egen.


Jag har nyligen lämnat förslag till ett stenhuggeri som ska rita den till oss och sen att vi får godkänna den innan de gör den! De har tagit vilket kyrkogård.

Att fundera över sin egen gravsten är också sådant som man skjuter framför sig. Men gör du det nu, slipper dina anhöriga sväva i okunnighet om dina önskemål.


Om ni vill så gör vi kostnadsförslaget för stenen. Under inga omständigheter får andra företag använda webbsidan för att designa sina egna gravstenar. Allt fler väljer att skaffa gravstenar till djur som gått bort.


Stenarna bör vara väderbeständiga och gärna försedda med text eller bild. DESIGNA DIN EGEN GRAVSTEN.


Att hitta och köpa en gravsten är ofta förknippat med andra saker än pris och det är oftast inte priset som styr valet av. En gravstenen som har polerad yta är betydligt lättare att göra ren.

Tidigare fanns det en sida där man lätt kunde göra såna skyltar online men det verkar som den försvunnit? Många människor förbereda sig för sin egen begravnings arrangemang under åren före sin död.


Gör din egen begravning arrangemang är ett sätt att behålla. Lill Lindfors plan för sin egen gravsten. Kan man tänka sig dig göra något liknande och i så fall med vilka?


Du kan även beställa gravering på egen natursten som. Normal storlek på gravsten brukar vara ca. Forge gravsten efter egen idé. Gravstenar utan mellanhänder till låga priser.


Hur gör man rent gravstenar ? Det blev litet bättre, men inte mycket. Rengörning och underhåll av gravstenar. Att regelbundet rengöra gravsten förebygger problem i längden. Nu finns ett nytt och mycket vackert alternativ till den vanliga gravstenen - en glasgravsten i egen design.


En fantastiskt vacker gravsten i glas som fångar och. Göra egna förslag på en vacker och speciell grav som är passande för en bortgången släkting eller vän. För drygt ett år sedan förlorade 4-åriga Liv sin farmor, Gunnel. Den februari i år skulle Gunnel ha fyllt år – då passade Liv på att göra.


Kyrkan åtgärdar inte egna gravstenar.

Men det är inte säkert att vi kan göra det överallt. Beslutet gäller Ingatorps kyrkogård. Vi levererar gravstenar i hela Sverige. Välj någon av våra 1modeller eller utforma en gravsten själv efter egna önskemål.


Vi kan skapa gravstenar på beställning och således har ni själva möjlighet att göra er sten personlig. Då tillverkningen sker i egen regi.


En gravrätt gäller i år i Sverige, sedan behöver den förnyas. Liggande gravstenar kan ibland vara det som passar bäst. På en del kyrkogårdar kan det också förekomma bestämmelser som föreskriver liggande gravstenar. Beställ gravsten hos Lavendla, vi hjälper med produktion.


Din lokala begravningsbyrå hjälper dig med gravsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.