onsdag 27 december 2017

Betongkruka utomhus

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris!


För enklare skötsel av dina planteringar i krukor utomhus finns det dräneringshål i våra krukor, eller möjlighet att göra hål. Vårt stora utbud inspirerar till personliga lösningar för både det offentliga rummet, trädgården och balkongen.


Vi har allt från blomkrukor till stora och små cementkrukor att ha utomhus eller inomhus.

För dig som är på jakt efter en billigare plast- eller zinkkruka finns. Uppdatera ditt rum med våra snygga och praktiska krukor.


Om du gillar växter kan du hitta massor av olika krukmodeller som tillsammans med växterna. Hos oss hittar du alla krukor du kan tänkas behöva, stora som små.


I vårt stora sortiment hittar du vackra och praktiska. Gillar du växter kan du hitta massor av olika krukmodeller som lyfter din. Skriv in den e-post som används vid inloggning.


När du klickat på "Ja, jag har glömt mitt lösenord" skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du.

Gör det själv - Bli inspirerad. Men dessa krukor är också tunga och står stadigt utomhus. Till alla krukor finns även krukplatta på hjul, krokar och konsoller av olika slag.


Några dekorativa blommor eller en härlig bukett blir ännu vackrare i en fin vas eller kruka. Här hittar du mängder med krukor och vaser till ditt hem. Levande och snygg betongkruka till blommor och grönt.


Fin att kombinera till Grafitgrå inredning och. Krukan fungerar både inomhus och utomhus. Men vad du kanske inte visste var att du utan större svårighet också kan tillverka din egen betongkruka. Att gjuta i betong är nämligen förhållandevis enkelt.


Stora utekrukor för dig som vill ha snygga blomkrukor som tillåts att ta plats på uteplats, balkong eller i trädgården. Klassisk balja av zink för t. Blomkruka med rottingmönster, vit.


Modern blomkruka som kan användas både inomhus samt utomhus under alla säsonger. Välkommen till Jula och en trivsam trädgård! Hon tipsar även om vilka växter som klarar vintern utomhus.


Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna.

Perfekt för alla utomhusmiljöer, tex. Stor men lätt att gjuta och lätt att bära – trots att den väger kg och rymmer liter!


Ska krukorna stå utomhus rekommenderar jag fasadakrylat för trä, betong och plåt om det ska hålla. Måla gärna en bit ned på insida men inte hela insidan. Betongkruka i form av svan - Krukor. Själva valet om var den krukan ska stå får du naturligtvis fatta själv då de klarar sig både inomhus och utomhus.


Under vinter bör den täckas över för att undvika sprickbildning. Snyggt både inomhus som utomhus ! Nu när sommarens krukarrangemang börjar bli ett minne blott, är det dags att ta vara på de vackra krukorna. Två veckade plastkrukor behövs till en betongkruka.


Pensla insidan på den ena krukan och utsidan på den andra med matolja. Många fleråriga växter klarar vintern i kruka utomhus alldeles utmärkt. Laila Lindström på Lidingö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.