torsdag 30 november 2017

Plastbalja 1000 liter

Rektangulär form och med praktiska, greppvänliga handtag på. Sveriges största ridbutik på nätet - Horsemeup. Plastbalja rektangulär Liter.


Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare. Information: Rund plastbalja liter. Perfekt för att ge hästen och nötkreatur vatten eller foder i. Används även inom trädgården etc.


Rund universalbalja liter i svart återvunnen plast. Specialister på inomgårdsprodukter för det moderna lantbruket. Vi har kunniga säljare och snabba leveranser.


Run rejäl och rymlig universalbalja liter i svart återvunnen plast. Dricksvattentank L140cmxB67cmxH142cm. Letar efter en STOR plastbalja ! Köp online eller ring oss för personlig service! Vänligen välj en produktvariant ovan.


Nu även Återförsäljare av Bästa DALAGULD Värme Pellets. IBC behållare för säker transport och lagring av vätskor, även för farligt gods.


Dessa finns som öppna, slutna, cylindriska, rektangulära en del med. GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker. Du gillar kanske också… -24%.


Det finns många fördelar med att välja rekonditionerade. Minsta ordervärde är 2kr ex. Packkanal för literssäckar. Vi erbjuder också leverans med egen tankbil. Offert, logga in för pris. Fås i to størrelser, og liter. Hela utbudet hittar du i vår webbshop. Välkommen till Din VVS butik på nätet! Storsäck med tömrör i botten och manchett i toppen vilket gör att säcken är fullt öppningsbar. Kärl 6liter exkl lock 1mm hjul.


Behållaren är UN-godkänd och levereras på värmebehandlad träpall. Vid köp av fler än IBC-behållare. Måttomvandla vikter och volymer. Liter till Kubikmeter (L till m³).


Utländska mått, temperaturer och hur mycket väger liter mjöl? Svensktillverkat med pressade priser. En liter definieras som ett specialnamn för en kubikdecimeter (liter = dm 3). En vanligare enhet i vardagliga sammanhang är liter.


Extra robust vattenkar till kreatur och hästar. Kan förses med en invändig, skyddad ventil som reglerar påfyllningen och håller en konstant vattennivå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.