tisdag 7 november 2017

Behandla betonggolv inomhus

För den med betonggolv inomhus, exempelvis i källaren eller i ett garage, är det viktigt att underhålla och reparera betonggolvet med jämna mellanrum. Betonglack för både utomhus och inomhus. Används för ytbehandling av sten, betong, murbruk, tegelpannor.


Ska du behandla in en köksbänk. Vi har precis fått slipat vårt betonggolv i källaren. Vi blev väldigt nöjda och vill behålla utseendet på golvet. Vad kan vi behandla det med för att göra.


Behandla betonggolv inomhus

Det finns många olika sätt att behandla en färdig. Har du nån bild där man kan se resultatet. Behandla ett betonggolv (platta mot mark). Entré går även att använda.


I lördags behandlade vi uteplatsen som vi gjöt i somras. När vi gjorde gjutningen valde vi att låta glätta ytan, vilket gör den jämnare, slätare och mindre. En artikel om att gjuta och efterbehandla sitt betonggolv. Det rör allt från nyproduktion till pågjutning.


Våra produkter och system passa alla olika typer av golvmålning och ytbeläggning. Kan du tänkas sig få nytt golv på en dag ? Jag vill renovera ett gammalt golv Jag vill behandla ett nygjutet golv Jag önskar framslipad ballast Jag önskar ingen synlig ballast. Vattenspädbar dammbindning och impregnering av betonggolv inomhus.


Behandla betonggolv inomhus

De behandlade proverna uppfyller fordringarna för ”Mycket. Ett betonggolv kan behandlas på olika sätt. På senare år har det blivit trendigt att vissa golv inomhus är just betonggolv.


Lägg ditt egna betonggolv, Skapa badrummet i betong eller gör din betongvägg. Garagegolv ska främst stå emot smuts och oljefläckar. Här får du tips på tre olika sätt att behandla golvet.


Ta fram styrkan i ditt golv! Eller är det ett betonggolv inomhus. Andra färger är anpassade för golv i våtutrymmen, garage, verkstäder och industrier. När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter.


Behandla betonggolv inomhus

Olja, lack, vax eller såpa – vad ska du behandla ditt golv med? Många föredrar lack i köket, andra vill ha olja och många drömmer om ljusa, lutade golv i. Måla och färg Dags att fräscha upp inomhus. Mögel-Fri är effektivt mot mögel, blånad och lukt och fungerar på alla ytor inomhus ex.


Det enda som kan skada färgen är solens UV-strålar så därför bör den stryktåliga färgen endast användas inomhus. Jag har ett nyligen gjutet (3-mån sedan), och hittills oanvänt, garagegolv som jag skulle vilja behandla för att få en motståndskraftig yta (mot ev oljespill). Gjuta, laga, måla, isolera, behandla och slipa betonggolv till garage, källare och badrum.


När du remodeling ett rum som innehåller betonggolv måste du behandla och förbereda golvet innan du placerar mattan över betongen för. Vad du ska tänka på för att uppnå bäst resultat. Med våra produkter kan du måla betonggolv med. Våra golvfärger kan även användas till att måla trägolv inomhus.


Ytorna skall vara rena, torra och obehandlade. Så jag undrar vad jag ska behandla skivan med för att den inte ska bli förstörd.


Med deras golvfärg Plus kan du måla dina betonggolv inomhus i garaget eller trappen men även utomhus på exempelvis balkongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.