torsdag 30 november 2017

Ärgad mässing

Har du prylar i mässing hemma som blivit fläckiga eller tappat glans? Här listar vi de bästa husmorsknepen som får mässingen att skina igen! Alla som har haft någon typ av koppar- eller mässingsföremål hemma vet att det mycket snabbt kan få en ful beläggning eller bli ärgade.


Du behöver bara två ingredienser. Att polera mässing och rengöra koppar är enkelt när du använder rätt metod.

Klicka här för att få tips och råd för att enkelt rengöra din mässing ! Alltid smakfull, lekfull inredning och du hittar den. Att sedan få upp glansen gör du nu väldigt lätt med ditt vanliga putsmedel. Försök med ett medel som heter FIX-Universal grön burk, sök på nätet och läs själv.


Jag använder det alltid till mässing, koppar, krom, diskbänk. Bland annat för att det är lite meckigt kanske?


Men vi har hittat det bästa och snabbaste sättet att putsa mässing, garanterad succé och med strålande resultat.

Metoden fungerar även på koppar och mässing, men den senare kan ha svårare att reagera. Tobak eller jord kan användas som alternativ till sågspån. En stilren, modern kruka på stativ i fin antikbehandlad mässingsfinish.


Piedestalen känns helt rätt i inredningen igen - både inomhus och för det sköna, gröna. Funkar guckan på mässing också tror du? Eller har du något annat knep för mässing ? Kanna, metall 17x22x11cm Inplastad insida, kan lyftas ur. Det brukar hjälpa på den mest ärgade mässingen.


Tvätta med diskmedel och en blandning av en halv l iter vatten, en msk salt och två msk ättikssprit. För att få dina mässingprodukter fräscha lägg dem i en plastbunke och täck med vanlig filmjölk.


Magic Metallics rost och ärgad patina. Mässing har en tendens att bli fläckig. MM-1Brass Metallic ( mässing ) reagerar med samtliga Patinaprodukter, reagerar ej med Rapid Rust.


Family Hearts - Vi erbjuder Inredning, dekorationer och många andra omtyckta produkter till ett lågt pris! Häftig och annorlunda ljusstake med plats för ljus.


I vackert ärgad metall med detaljer i mässing och rost.

Rund Spegel Clean, mässing 1cm. Lagerstatus Slutsåld Info. Tavla Foto Häst svart-vit. Denna har svärmor haft blommor i och är ärgad på insidan.


Med det här enkla husmorsknepet sparar du ti pengar och är snäll mot miljön på samma gång. Golvljusstake ärgad mässing med hålmönster. GROV ljusstake OLIVIA i mässing - STOR. Köp online Stor gammal vagnsly.


Smaken är kanske lite delad där huruvida man föredrar blankputsad koppar eller ärgad. Tror att det du pratar om är förnicklad mässing och då kan du inte få bort ärgen på annat.


Jag rengjorde för många år sedan en stor ärgad koppar gryta (diameter cirka meter). Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager! Handtagen bestod av mörk, ärgad mässing.


De målades med Rust-oleums guldfärg och sedan med kalkfärgen. Sedan putsades guldfärgen fram med en. Vi ska ha takdusch, tvättställsblandare och golvbrunn i mässing.


Kommer ju inte att bli snyggt, om man inte gillar ärgad mässing. När ni funnit det eller de verk som tilltalar er eller den ni vill överraska, beställ under fliken kontakt på det sätt som passar för dagen.


Det visar sig att en del yttre detaljer på min båt är av mässing. När man har putsat upp glansen - finns det något bra sätt att behålla den gula färgen så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.