fredag 24 november 2017

Årets leksak 2017

Här hittar du fräcka och annorlunda leksaker för ung och gammal. Roliga och spännande presenter. Använd vår smarta presentgenerator! Nya roliga prylar och gadgets.


Ta en titt på våra nyheter här!

Alla prylar vi säljer på CoolStuff. Hitta prylarna som passar just dig! Topplistan över populära produker. Massor av roliga och unika prylar! Perfekt för dig som letar. Barnen leker och samtidigt städar de sina rum.


Inte undra på att juryn beslutade utse Dusty the Super Duper Garbage Truck till Årets Leksak ! De tre bollarna ser olika ut, har olika ljud och rullar ut där du minst anar det.

Här köper du de populäraste leksaker som gäller för stunden. De finns massa trendiga leksaker i olika prisklasser! För nu har juryn kommit till fram till vilka som är nominerade såväl i huvud- som i underkategorierna.


Den ska skapa fokus på branschen, uppfylla krav och normer på säkerhet och tillverkning, vara av god kvalitet och ha ett högt lekvärde. Leksaker, spel och barnböcker från Lego. Nöjet med en adventskalender försvinner inte med åren. För att vara med och tävla vill vi att du: 1. Gärna gillar och delar bilden.


Välj mellan allt från gammeldags adventskalendrar med vackra motiv till adventskalendrar som innehåller pyssel, leksaker eller Lego. Idag var Maja och Thea iväg och intervjuade barn som gick i trean. De märkte fort att barnen inte var så intreserade av att leka med leksaker. Här finns årets bästa julklappstips till barn och baby med allt från leksaker till barnkläder och inredning!


Vi har testat årets spel. Diska både verktyg och leksaker. Vilket husdjur passar bäst i ert hem? GUIDE: Så väljer du rätt djur för er familj. Har du slut på bra julklappsidéer?

Här är branschens bästa tips. Lego och teknik- leksaker ”. Idag har vi kommit på en ide om vad vi ska göra för leksak. Vi ska göra en dubbel pulka där man sitter två bredvid varandra. På båda sidorna ska vi ha en.


Priset är inte bara ett prestigefyllt sådant utan även en. För 4:e året i rad har elever från åk -tittat in i. Från den nyfödde bebisen till barn över åtta år, vi har något för alla.


Testa hur bra koll du har på årets nyord! Alla kan vara med och rösta på sin favoritbutik. Varje butik är nominerad i en kategori.


Det är starten på årets julkalender Jakten på tidskristallen, ett spännande och juligt sci-fi-äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.