tisdag 26 september 2017

Fibercement fasad

Njut av de oändliga möjligheter med färger Cembrit Cover erbjuder, den naturliga ytan av Patina. Enkel och snabb installation av fibercement fasader. Cembrit är en distributör och tillverkare av fibercementprodukter i Europa och erbjuder ett urval av fibercementbaserade produkter för fasader, innerväggar. Här hittar du fibercementpaneler till fasaderna eller ytterväggarna i ditt byggprojekt.


Cedral Paneler är det säkra alternativet till trä. Snygga paneler av fibercement med minimalt underhåll. Hitta lösningar i snygga färger på cedral. Här få du tips om fasadpanel och goda råd om fibercementskivor om du funderar på att välja panel av fibercement till huset.


Här kan ni ladda ner information om Operal i PDF format se höger meny: Operal fasadskivor En homogen fasadskiva av fibercement i många naturliga färger. Fibercement är tillverkade plattor av cement och någon fiber som förr.


Huset bakom har skiffer som fasad och är färgmässigt oförändrad. En fasad som inte behöver underhållas är många villaägares dröm. Skiffer, fibercement och pvc är några av de "nya" materialen för villafasader. Tak, bygg och fasadlösningar inom fibercement Kvalitetsprodukter till yttertak och fasad som stalltak, ridhustak, stålhallstak, maskinhallstak.


Fasader kan med fördel kläs med fibercement. Etex Nordic består av fyra divisioner. Det finns en hel del att välja mellan från brädor till skivor. Därefter behöver du aldrig mer måla om.


Vilken fasad ska jag välja till mitt hus? Svaret beror var du bor, vad du har för smak. Liknar en träfasad men består i själva verket av fibercement. OnceWall jämfört med fibercement – Eternit I jakten på underhållsfria material som passar på husfasader så har fibercement blivit allt populärare på senare år.


Stensnæs skola har en fasad av vita och grå fasadskivor med olika glanstal. Den prisbelönta byggnaden är 1meter lång. Med stort utrymme för kreativitet och profilering.


Authentic och AuthenticUV genomfärgade fasadskivor i fibercement. På Interoc är vi experter inom fasadrenovering, fasadskivor, puts och murning av fasad på fastigheter.


Vi utför arbeten i Stockholm och hela Sverige. Avsedd för ut- och invändiga fasader vid ny- och ombyggnationer av bostads.


Fasadpanelen är utformad så att det bildas en luftspalt mellan panelen och huset. Den unika sammansättningen gör att det blir tätt för vatten att ta sig igenom. Vissa har målat sin fasad med en blandning av färg och puts.


Fibercement fasad

Med STENI fasadskivor kan du sätta din egen prägel på fastigheten – oavsett om du bygger nytt eller renoverar. Skiffer är en miljövänlig och hållbar natursten som inte är dyrare än exempelvis puts och fibercement. Snabbt, enkelt och underhållsfritt.


Fibercement fasad

Med ivarpanel sparar man både arbetstid och pengar. Minerit Fasad ) har använts i nordiskt klimat med stor framgång sedan början på 80-talet, i alla fasadtillämpningar från uthus till stora kontorshus.


Fasadpanel med fibercement är ett material på frammarsch inom byggbranschen. Det är ett material som matchar eternit vad gäller hållbarhet, men som inte har. Premiumprodukt av styv glasull för utvändig isolering på vindtät stomme.


Fibercement fasad

Fasadskivan innehåller även polypropylenfibrer. Isoleringen placeras bakom ventilerad fasad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.