torsdag 10 augusti 2017

Kyckling ruccolakräm

Kyckling ruccolakräm

Låt kycklingen svalna på plåten. Lägg alla ingredienser till ruccolacrèmen i en matberedare. Mixa i några sekunder och smaka av med salt och svartpeppar. Skala och finhacka vitlöksklyftorna.


Mixa ruccolan till en slät, grön röra. Blanda med övriga ingredienser. Inspiration, tips och recept för att Få lite matro.


Husetes Buffé Senapsmarinerad kyckling Krämig pastasallad med grönsaker. Focaccia med ruccolakräm. Inlägg om Ruccolakräm skrivna av grillgalet. Kyckling Africana serveras med basmatiris.


I kväll blev det lax på grillen – smaksatt med röken från björkved. Sparris med skagenröra och rökt lax. Medan jag njuter av Danmarks fantastiska huvudstad tänkte jag att du ska få receptet på världens bästa dressing. Brie med fikonmarmelad och kex.


Denna pin hittades av Margareta Lönnerud. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Recept med grönsaker - riktigt bra om du har svårt att få ihop en sallad till maten, här har vi helt enkelt lagt till grönsaker direkt i receptet. För kostrådgivaren Ulrika Davidsson är a och o att äta rätt. Hon har själv skrivit flera bästsäljande kokböcker, flera med utgångspunkt från GI-metoden och.


En äkta clubsandwich ska serveras som ett torn staplat med minst två till tre tunna brödskivor. Onsdag: Rödbetsraggmunk med chèvre och ruccolakräm Torsdag. Apelsinmarinerad kyckling. Helsida lax i dill-chili marinad.


Saffransbulgur med mango. Varmrökt lax med ruccolakräm. Soltorkad tomat överbakad kycklingfilé med oliver samt rostadvitlöksalioli. Rostbiff serveras med ljummen potatissallad med sköna grönsaker samt ruccolakräm och rostade frön och färskriven ost.


Kyckling ruccolakräm

Till det serverade vi en smarrig ruccolakräm. Bred på fetaostkräm, skivor av grillad kyckling, spenatbla kalamataoliver, skalad gurka och syltad rödlök. Baguette med Avocado- och Ruccolakräm. Spansk paella med skaldjur, kyckling, chorizo och aioli.


Kyckling ruccolakräm

Citron- och dragonmarinerad kyckling med örtsås Lördag: Ungersk gulasch med syrad grädde och saltgurka. Spis och Deli erbjuder snabbmat på ett nytt sätt och vill med kost, interiör och genomtänkta upplägg guida sina gäster till optimal hälsa. Baconlindad lax var otroligt gott och. Nästa inlägg Veggoburgare med ruccolakräm.


Pasta ala kyckling Välkommen! Grillad kyckling "Rydberg" med stekt småpotatis. Hemlagade Fishcakes med färsk dragon, citron, lax och potatis.


Vegofritters på spenat, feta och cannelinibönor. Pankopanerad laxfilé serveras med smörrostad dillpotatis, ruccolakräm och picklad gurka.


Måndag: Ostpanerad kycklingfilé med ruccolakräm, rostad potatis Panerad hokifilé med dillmajonäs, kokt potatis Tisdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.