måndag 14 augusti 2017

Fetaoströra fetaost

Lättlaga smakrik och fräsch fetaoströra. Röran består av lätt mosad fetaost, hackade oliver eller olivpasta och matlagningsyoghurt eller crème fraiche. Fetaoströra med färsk basilika - en sommarfrisk sås till grillkalaset! En väldigt god fetaost röra som passar bra till kött och mycket annat!


Röran med oliver, fetaost och soltorkade tomater får skjuts i smaken av vitlök och citron. Foto: Fredrik Sandin Carlsson. Av Anders Levén Från Köket.


Fetaoströra fetaost

Ett magrare alternativ är att ångkoka broccolin över pastan och gör såsen på yoghurt. Variera med sås gjord på msk dragon, hackad lök, msk.


Fetaoströra fetaost

Mixa avokado, fetaost, basilika (även stjälkarna) och citronsaft med hälften av yoghurten till en slät röra. Gott till både bröd och grillat. Vi skall grilla ikväll och jag lagade en liknande sås som står på kylning just nu.


Crème fraîche, fetaost, chilisås, vallmofrön, salt och peppar. De här läckra majsplättarna serverar du med en hemgjord fetaoströra. Majsen gör plättarna både färgglada och goda. Fetaost recept, här hittar du Fetaost recept, t. Riv andra halvan av fetaosten och blanda med crème fraîche i en skål.


Fetaoströra fetaost

Zucchini med fetaoströra och lufttorkad skinka. Mosa fetaosten med en gaffel. Enkla och goda biffar med stark ajvar relish och en len fetaoströra. Bakad potatis med fetaoströra och sallad.


En vegetarisk röra till bakad potatis med fetaost, soltorkade tomater, majs, salladslök, vitlök och yoghurt. Nyttigt och gott till middag! Kycklingen ska gärna marinera ett tag men kan även. Här hittar du receptet, prova själv!


En riktigt god fetaoströra som passar utmärkt till köttfärsbiffar och supergod till allt grillat på sommaren. Blanda i finhackad rödlök efter smak, jag har en. Inlägg om fetaoströra med citron skrivna av Johanna.


Krämig röra Idag får du en riktigt god röra som passar fint till Spröda frökex med nässla eller till Öländska bönchips. Som du säkert sett härinne.


Spegelboll - Recept Mycket enkelt recept som jag gjorde idag. Tog det jag hade hemma, blev supergott! Htipiti- Grekisk fetaoströra med grillad paprika. Ugnsbakad lax med fetaost.


Populär fetaoströra med sting som passar som mezé eller till grillat kött. Gör en krämig röra på grönkål, fetaost och crème fraiche. Perfekt att bre på rostat surdegsbröd och servera som snacks eller tilltugg innan middagen.


Gjorde också lax igår (kylskåpsrensning innan hemfärd) och kokade först en. Droppa i Chili kryddolja och rör om. Garnera med krispig ruccola! Recept på sötpotatis i ugn med fetaoströra och koriander.


Det blir så gott tillsammans med en syrlig röra på fetaost och cottage cheese och en kryddig varm spenatsallad. Ett krämigt täcke av creme fraiche och fetaost täcker laxen som bakas. Servera sötpotatisen med fetaoströra och spenat. Min man är ett stort fan av fetaost och jag av sås.


Här kan vi återigen kombinera våra viljor på ett bra sätt – Fetaostkräm! Vansinnigt enkelt och gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.