tisdag 22 augusti 2017

Boform udstillingskøkken

CPH SQUARE renoverer og åbner snart nyt showroom i Aarhus. Derfor sælger vi det sidste smukke udstillingskøkken med -50% rabat. Line, boform Frame og boform Infinity. Materialevalget er, og har altid været af indiskutabel høj.


Se vores eksklusive udstillingskøkkener af høj kvalitet i vores outlet. Originale, moderne og minimalistiske luksuskøkkener i naturmaterialer.


Vi er meget fokuserede på ikke at blive fanget i en forbipasserende. Form udstillingskøkken med Jura Gelb sandstensbordplade og planlimet kogeplade. Der er ekstra dybde i skufferne.


For boform har det helt fra begyndelsen handlet om helhed i designet. Et køkken skal fremstå som et smukt møbel - særligt når det ikke bruges. Udstillingskøkken i model Country hvidmalet.


Prisen er ved afhentning i vores butik og uden hvidevarer. Finder du et udstillingskøkken hos din lokale Rotpunkt forhandler som passer til dit hjem, kan du henvende dig butikken. Se nedenfor hvem der har udstillinger til salg.


Leder du efter et billigt udstillingskøkken på tilbud? Vi skifter løbende ud i vores udstillinger - det kommer dig til gode.


Boform Line Eg køkken, med sorte mellemlister og 1mm Corian bordplade med firkantet vask, farve: Cameo White. Find et stort udvalg af udstillingsmodeller fra HTH. Besøg vores butikker, og se vores udstillingskøkkener og udstillingsbad.


Det er desværre ingen udstillingsvarer til salg lige i øjeblikket. Siden vil løbende blive opdateret.


En af de helt afgørende ting, der adskiller Boform fra andre danske køkkenproducenter er måden at betragte et køkken på. For Boform har det helt fra begyndelsen. Multiform skaber eksklusive køkkener i stilrent design og kompromisløs kvalitet, skræddersyet til dine ønsker.


Køkkensnedkeren udstillingskøkken. Hos KUBIK Indretning er vi specialister i unikke køkkener, bade og garderober. Oplev de luksuriøse snedkerkøkkener her. Vi rådgiver i indretning af alle rum, i hele dit hus eller din virksomhed.


I det kendte showroom kunne den nye eneejer af Boform, direktør Lars. På DBA finder du altid et. MULTIFORM udstillingskøkken. High-class køkken med fronter af sortbejdset eg, delvis monteret med el-drevne luksus skuffer af massiv fingertappet ahorn.


Med vores håndlavede snedkerkøkkener i høj kvalitet får du et køkken, som er skræddersyet til dine ønsker og behov. Altid i den gode HTH kvalitet. Her kan du finde modeller til både køkken, bad. Nedtagning, fragt og montage er dog ikke inkluderet.


Elementer: GU Oregon Pine m touch på fronter. Indigo sort Mist XL BYG Jørgen Andersen Byggeland kr. I vores showroom i Aalborg kan se stilrene udstillingsmodeller indenfor køkken, badeværelse og garderobe. Få inspiration til, hvad du skal vælge.


Står du for at skulle købe nyt køkken. Vi leverer masser af nye billige køkkener i god dansk kvalitet. Et nyt køkken kan koste mange penge - men du kan købe det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.