torsdag 10 augusti 2017

Ankarmassa plugg

Att skruva i betongVid infästning med skruv i betong används ofta plugg, expander eller kemisk infästning ( ankarmassa ). Lättare infästningar kan göras med. SKRUVLÄNGD TILL PLUGG Vid val av skruv till plugg tänk på att. Tryck och skruva in fästdetaljen till botten av hålet och låt massan härda. Fix-Extra ankarmassa för infästning av bult och armeringsjärn även i fuktiga miljöer eller vattenfyllda hål.


Ankarmassa plugg

Justerbart monteringsdjup. En 2-komponents styrenfri hybrid- ankarmassa. Miljövänlig med förnyelsebar råvara. Fungerar till alla stenmaterial.


Ankarmassa plugg

Förankring genom kombinerad formpassning mellan ankarmassa, injektionshylsan. Köp plugg och expander hos Swedol - Hög kvalitet till proffs och nöjda kunder med stort lager. Bara vanlig plugg håller väldigt bra och ankarmassa i ett rakt hål sitter som berget.


Det finns få saker i ett hem som är så tunga att det inte räcker. Den luktfria grå ankarmassan är tillverkad av vinylester och är styrenfri. Svar: Vi har ett par olika plugg som.


Kraftfull kemisk infästning med brett användningsområde. För montage av gängstång, armeringsjärn och dyl. Infästningar - Plugg och Expander. Kemankare för injektering.


Flytta muspekaren över bilden för att zooma. Rätt spik, skruv, plugg, lim och beslag för varje uppgift. Nils Ahlgren har ett brett sortiment av pluggar, expanders och skruvar för infästning. Liquix Pro är en styrenfri ankarmassa baserad på vinylester.


Ankarmassa plugg

För expansionsfri infästning av tunga element som ledstänger. Håller på med ett bygge här hemma och har lite funderingar om ankarmassa. Har några tuber med biltemas ankarmassa och undrar nu om det härdar. Woody Bygghandel är en frivilligkedja inom byggmaterial som med miljarder i omsättning och fler än anläggningar, är Sveriges ledande kedja med ett tydligt.


Materialet i pluggen - polypropylen - gör att pluggen är korrosions beständig. Ankarmassa Sormat ITH 1Pe: Styrenfri polyestermassa. Pinnbulten är tillverkad av stål med en varmförzinkad ytbehandling.


Fyll hålet fullständigt med ankarmassa från injektionspluggens. Standard hylsa Godkänd hylsa SH SH Installations parametrar Aial avstånd plugg grupp s. Kör med SPIT ankarmassa. Alltid bra priser och snabba leveranser. Betongskruv 6-kant (utvändig) Betongskruv försänkt.


En "flytande plugg " som ger ett fast grepp i alla byggmaterial. Liquix Plus är ett paket besteående av styrenfri polyesterbaserad ankarmassa som leveraras i koaxialpatron med tillbehör för att kunna fästa.


Stort utbud av ankarmassa till rätt pris från varumärken som Arvid Nilsson. Handla direkt på nätet, fri frakt vid köp över 5kr.


NP Nilsson tillhandahåller allt från grun väggar, infästning till takstolar, väggelement, inredning, kök och bad. Plugg i olika utföranden för infästning i betong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.