fredag 21 juli 2017

Kall sås med ananas

Nu kommer jag radda upp några sommarsås favoriter! Dock utan bilder, bilder kan komma senare i sommar! Första såsen blir en kall ananas och grönpepparsås!


Lägg i allt i kesoblandningen och blanda i burken med ananas, ta gärna lite spad från ananasen också. Kall sås, som är god till lax. En jättegod kall sås som passar både till kött och fisk. En ananas må ha ett hårt skal men inuti finns det en söt frukt som är perfekt att göra sås av.


Här hittar du alla våra tips på att göra en god ananassås. Kalla såser Här finns många goda recept på kalla såser, ofta med en bas på crème fraiche, gräddfil eller turkisk yoghurt.


Kall sås med ananas

En god kall sås kan vara det. Gör en söt, fruktig sås på mango och servera till efterrätten eller kanske föredrar du att servera den med lite hetta till fågel, kött. Kycklinggryta med ananas, matvete. Vegetarisk schnitzel, kall sås, matvete.


Pastagratäng med paprika,champinjoner och chili. Lätt- och snabblagat - bara att blanda gräddfil med valfri krydda eller smaksättning till en god kall sås. Jag heter Henrik och är kock. Till sallad är det förstås gott med kall sås, men till kokt eller stek kyckling, eller friterade maträtter, är varm sås att föredra.


Lax i ugn med god kall sås. Dagen middag blev laxfilé som steks i ugnen på saltbäd. Den här enkla röran, med bland annat ananas, lime och chili, passar alldeles utmärkt att servera som ett tillbehör till t. Ananas Apelsin Äpple Aprikos Banan Bergamott Citron.


Svensk klassisk husmanskost: Leverbiff, brunsås, potatis. Eller kall sås på gräddfil, äpple. Frukat Skär samtliga frukter i lagom stora bitar och lägg i en skål. Sås Hyvla ingefäran och finstrimla den.


Kall sås med ananas

Lägg ingredienserna till såsen i en kastrull. Go bananas, banansås, kallsås banan, krydda, krydda, krydda. Rör samman alla ingredienser till såsen.


Måndag Karibiskbiff, kall sås, stekt klyftpotatis Veg Karibiskbiff. En enkel och mkt god sås till exempelvis en grillad köttbit och klyftpotatis! Servera nygrillade ben med den. Stek med kryddor tills kycklingen är nästan färdig Lägg kycklingen i en ugnsform Gör en sås.


Den är lika god varm som kall. Blanda ananas, majonäs, gräddfil med vispad grädde. Matklubben, här finns massor med recept på kall ananassås!


Kall sås med ananas

En kall enkel sås med grekisk yoghurt smaksatt med pressad vitlök samt klyftpotatis och sallad är också gott till. Använd gurkmeja om du vill ha en gulare sås ! Detta är en kall sås med rödlök och gräslök som passar ypperligt bra till fisk och skaldjur. Gjorde det lätt för mig igår 😉 Köpte en jättegod färdig coleslaw på Maxi, rörde ihop en enkel kall sås. Inlägg om kall sås skrivna av Matorama.


Kan kryddas med färsk koriander eller mynta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.