fredag 28 juli 2017

Gräslökssmörsås

Gräslökssmörsås

Tog tidig helg igår då det var öppet hus på skolan som äldste sorken förmodligen kommer att börja på till hösten. Min lille kille börjar bli riktigt stor.


Purjolökslindad sejfilé med örtfrästa rotsaker och gräslökssmörsås L. Saluhallens kålpudding med skysås och rårörda lingon. Hälleflundra med gräslökssmörsås, hackat ägg och riven pepparrot serveras med pressad potatis.


Gräslökssmörsås

Creme brulé smaksatt med lakrits som serveras med hallonsorbet. ROLFS KÖK EXECUTIVE CHEF – JOHAN JURESKOG HEAD CHEF – MAGNUS JOHANSSON. På Jungman Jansson komponerar vi varje vardagskväll en 3-4-rätters meny på säsongsråvaror och det allra bästa för dagen. Hel färsk laxsida i ugnen med potatis och gräslökssmörsås.


Smörstekt koljafilé med gräslökssmörsås och limemarinerad gurka serveras med spenat, salladslök samt kokt potatis Pasta. För några dagar sen åt vi den här goda torskryggen med gräslökssmörsås till middag och det blev verkligen hur gott som helst. Den här såsen är en favorit.


Rödspättan Bryn smöret lätt, lägg i rödspättafiléerna som du saltar innan och bryn dem i smöret. Idag stod lax på menyn, och jag hittade detta goda recept på Matplatsen. Halstrad lax med gräslökssmörsås, picklad fänkål och potatispuré 1kr. Kristianstadsbladet är nordöstra Skånes ledande tidning med nyheter, sport och nöje.


Firar Mor hos oss den maj. När sparrisen är som bäst. Morsdag Rökt lax serveras med färsk vitsparris samt gräslökssmörsås. Middagsmeny I Pris per person exkl.


Terrin på Svecia med svartrot, kantareller och spetskål, lättrökt. Alt - Fisk: Ångad regnbåge med gräslökssmörsås, potatispuré och dill. Dessert: Krämig vanilscheesecake med rabarber och jordgubbar. Jag serverade min duchessepotatis till ugnsstekt färsk lax, gräslökssmörsås, sparris och coctailtomater.


L) Ugnsbakad uer med gräslökssmörsås samt kokt potatis. Pocherad kolja med gräslökssmörsås och kokt potatis. Torskfile med gräslökssmörsås. Halstrad havskattfilé med gräslökssmörsås, grön sparris och kokt potatis.


Husets cheesecake med halloncoulis. Tyringe Kurhotell, Tyringe. Ett perfekt hotell för konferens.


Vi bjuder på räkcoctail, färsk lax med duchessetoppar och gräslökssmörsås och chokladkaka med jordgubbar och grädde, berättar Nina. Jättegod lunch, lugnt och trevligt ställe, vänlig betjäning.


Vi åt fisk med gräslökssmörsås, den var perfekt. Bakad röding Gräslökssmörsås Forellrom Primörer Dillslungad färskpotatis 2kronor. En vanlig söndag på Bistro Edsbacka. Vi var ute i Sollentunaskogarna på radhusvisning i helgen.


Gräslökssmörsås

Det är mycket man ska kolla upp när man går på visning – och. Sommarkryddad kycklingfilé med tomatsås, tzatziki och klyftpotatis.


Halstrad pilgrimsmussla med vit sparris, lantägg och gräslökssmörsås samt torkad pilgrimsrom. Stekt piggvarsfilé med morotspuré. Alla priser är per person och presenteras exklusive moms. Meny och dryckesval skall vara oss tillhanda senast två veckor före bokat evenemang.


Easily share your publications and get.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.