onsdag 26 juli 2017

God kycklingsås till pasta

Lårfilé är en trevlig kycklingdetalj som är ganska ny i våra butiker. Köttet har mer smak än bröstfilén, och kilopriset är billigare. Jag har åkt på en rejäl förkylning som satt sig ordentligt i halsen och nedre luftvägarna vilket innebär att jag hostar och kraxar hela tiden och inte kan prata.


God kycklingsås till pasta

En god och lite lyxigare pastarätt som passar utmärkt till helgen. Krämig kycklingsås med pasta. Foto: Olof Abrahamsson Okänd. De goda vegetariska biffarna som görs på.


Degen kan också bakas ut till lussekatter. Ett fantastiskt gott och lättlagat recept på pasta med kyckling. Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig. Ett pasta recept som är enkelt, gott och som går snabbt att göra!


Bli medlem på Mitt Kök helt. När pastan är kokt, häll av och tillsätt till såsen. Inte konstigt att pasta är bland de mest lagade i våra svenska kök, enkelt, snabbt och lika gott vardag som fest. Citron- och räksås till pasta.


God kycklingsås till pasta

En enkel pastasås fungerar i alla lägen. Köp Marie Tegnérs 5:2-bok till specialpris! På bilden även vitlöksbröd med mozzarella som är gott till.


Kraschade potatisar med krämig kycklingsås. Detta blev farligt gott. Så tack för att du delar med dig av grymt goda recept ! Perfekt till vardagar då tiden tryter, här hittar du receptet!


Recept på italienska klassiska rätter. Allt från en enkel pasta till långkok som en spezzatino. God pasta att bjuda på när det ska gå snabbt. Kycklingsoppa vid förkylning.


Gör botten till cheesecaken av smulade pepparkakor istället för Digestivekex så passar den till advent, lucia och jul. Servera med kokt pasta och strö över timjan och gräslök vid servering.


Gott tillbehör till laxen. Goda och enkla recept med bilder steg för steg. Mascarpone ger pastan det lilla extra, gör den krämig och riktigt god. Passar perfekt till både vardag och fest.


God kycklingsås till pasta

Här hittar du allt ifrån klassiska pastarätter till lite mer annorlunda recept. Oavsett om du vill göra en klassisk carbonara eller en snabb pastasalla här hittar du alla våra goda recept. Pasta Fiocchi med spenat och rökt lax.


Variera den färdiggrillade kycklingen och rör ihop en lättlagad pasta. Dela kycklingen i stora bitar. Skär vitlök, lök och tomat i bitar. Snabblagat och gott med pasta och pastasås!


Ernst Kirchsteiger är alltid en källa till inspiration när julmaten ska dukas fram. Häll i creme fraiche, mjölk, sambal oelek. Laga en krämig och god pastarätt snabbt och enkelt.


Se till att signa upp er på min maillista! Jaja, gott som fan är var det iaf!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.