fredag 9 juni 2017

Slagspik

Behöver få upp lite på väggarna, då det e betong vill jag inte hålla på och borra (åh då menar jag inte "sporthojsborra" :) ), såg att det fanns ngt som. Elförzinkad slagspik för användning inomhus i hårda material som betong, tegel och puts. Finns i flera varianter Gå till produkt Visa varianter ? Används i samband med hårda material som bl a betong, tegel och puts. Fyll i formuläret nedanför, observera att alla fält är obligatoriska.


Om du saknar ett kundnummer hos oss kan du få ett genom att kontakta din närmsta Bevego.

Något gick fel, det gick inte att registrera din e-post för nyhetsbrev. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för "Glömt lösenord" för att låsa upp och välja ett nytt.


Vi använder cookies för att komma ihåg dina inställningar, analysera trafikstatistik och för att skicka målgruppsanpassade annonser. Spik eller nagel är en metallstav (smidd eller dragen av metalltråd), i ena änden spetsig och i den andra försedd med ett större eller mindre huvud (skalle), som.


Skaftet är runt och huvudet flat. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Beställning eller offert görs enklast på nilsahlgren.


Denna slagspik från Essve är avsedd för hårdare material som betong, tegel och härdat stål, i torra miljöer.

SLAGSPIK från Artikelnummer. BuildFlow är en tjänsteplattform som kopplar samman samtliga aktörer i inköps- och försäljningsprocessen av byggvaror med ett flertal digitala tjänster för.


Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris. Välj vad som ska inkluderas vid utskrift. Ahlgrens är grossist och leverantör till bygg- och järnvaruhandeln i Sverige.


Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. WC-sits Ifö Sign Visa varianter. LED Normallampor CorePro LEDbulb Visa varianter. Allt till ditt byggprojekt. Handla tryggt online hos Bolist. Här kan du se alla storlekar på våra slagspik ! Produktionsanläggningen har. Spikläkt fästs med slagspik, spikplugg eller med skruv som pluggas. Användningsområde: spikning i hårda material som betong och tegel. Jag behöver tips om hur man bäst fäster 12xmm golvsockel i hård betongvägg.


Jag har fått tips om slagspik, spikpluggar och att borra och skruva. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.


Har ni frågor, ris eller ros är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med er.

Till tegel används slagspik som bör fästa i teglet med 50. Skyllberg Industri har lång erfarenhet inom tillverkning av spik, vägbommar, tråd för industri m. Läs mer om hur de kan hjälpa dig på hemsidan! Låses genom nyckelvridning.


Kompletteras med oval cylinder. Experter på produkter mot skadedjur och skadeinsekter. Med runt skaft och flat huvud. Se alla relaterade produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.