torsdag 8 juni 2017

Fetaoströra yoghurt

Lättlaga smakrik och fräsch fetaoströra. Röran består av lätt mosad fetaost, hackade oliver eller olivpasta och matlagningsyoghurt eller crème fraiche. Tillagningstid: minuter. Gillar du det här receptet?


Lägg fetaosten i en bunke eller en mixerkanna. Servera exempelvis till ugnsbakade grönsaker eller lägg en. Detta är ett av de godaste grilltillbehöret som finns. Så nu undrar jag om du också planerat att grilla ikväll ? Då tycker jag att du kopiera receptet och.


Smulad fetaost, timjan, peppar, yoghurt. Laxfilébitar med fetaoströra. Nyttigt och gott till middag! Gott till både bröd och grillat. Kycklingen ska gärna marinera ett tag men kan även. Mosa fetaost tillsammans med turkiskt yoghurt eller annat crème fraich-liknande vad du föredrar. Ett magrare alternativ är att ångkoka broccolin över pastan och gör såsen på yoghurt. Variera med sås gjord på msk dragon, hackad lök, msk.


Populär fetaoströra med sting som passar som mezé eller till grillat kött. Kryddstark merguez blir jättegott tillsammans med klyftpotatis, lite syrlig kål och len fetaoströra.


Ingredienser: (Ca. dl) 2-dl turkisk yoghurt 1g. Recept av Mia Gahne och foto: Stefan Wettainen. Lite flingsalt och peppar. Ugnsbakad lax med fetaost.


En väldigt god fetaost röra som passar bra till kött och mycket annat! Såååå god röra till grillat!


Haydari ( fetaoströra ) är en klassisk och god röra som passar lika bra på mezebordet som till grönsaker och bröd. Gör så här Smula ner ett paket fetaost i kvargen. Fetaost smulas sönder i en karott. Saftig och matig piroger med kalkon i botten och en smakrik fetaoströra, innehåller kalmataoliver, chili, vitlök och soltorkade tomater.


Välj mängd fetaost – yoghurt efter smak och vilken konsistens du vill ha. Smaka av med vitlök, salt och peppar. Miniburgare på högrev med fetaoströra och rödlöksmarmelad. Att blanda rökt sidfläsk i burgarna är en riktig höjdare.


Hamburgarna blir otroligt saftiga och. Blanda marinaden och marinera kycklingen ca 1. En riktigt god röra till lax är fetaoströra som piffas upp med soltorkade. Vit Choklad Vitkål Vitt vin Vodka Västerbottenost Whisky Yoghurt Ädelost.


TISDAG MÅLTIDSFÖRSLAG portion vardagswok med bönor och tonfisk ½ dl fetaoströra med yoghurt och oliver 3kcal per portion à 3g E% procent protein, 35. En härlig krämig sås att servera till grillat, annan mat eller till gott bröd som tapas-drinktilltugg.


På Norrmejeriers webbplatser använder vi cookies för anonym statistik, erbjudanden och en bättre upplevelse. Så här lagar du pastasallad med sparris och fetaost 1. Jag sa ju att det inte skulle dröja länge förrän ni fick se wrapen igen.


Vegetariska, glutenfria wraps med rödbets-hummus, fetaoströra, nektarin, jordgubbar och sallad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.