fredag 2 juni 2017

Granité mellanrätt

Granité mellanrätt

Servera granitén som efterrätt eller mellanrätt. En enkel men samtidigt lyxig granité. Fungerar utmärkt som mellanrätt för att rensa smaklökarna eller som sidorätt.


Granité mellanrätt

Ett otroligt enkelt recept på äppelgranité. Du gör denna lyxiga granité av bland annat äpple, vanilj och smaksätter med calvados. Här har jag gjort en enkel och fräsch. Rör om några gånger under tiden.


En kul och annorlunda rätt. Det smakar precis som en iskall gin och tonic-drink, fast söt. Inlägg om mellanrätt skrivna av Hanna. Fyll graniten i ett fint glas, (som är kallt).


Kan serveras som en mellanrätt för att fräscha upp smaklökrna vid en 7-rättersmiddag! Här kommer receptet på den enkla friska sorbeten jag serverade som liten mellanrätt mellan fisk och. Sockermängden kan varieras efter hur syrliga citronerna är. Granité ska vara mer syrlig.


Gör en svalkande lingongranité. Granny Smith granité Centrifugera äpplen och frys vätskan. Mellanrätt Krispig fläsksida med majskräm, grönkål och levain.


Fräsch mangogranité är gott som dessert eller mellanrätt. Kör du smeten i glassmaskin blir det sorbet, fryser du den och skrapar som is kallas det granité.


Granité mellanrätt

Kvällen vi hade italienskt tema gjorde vi det ordentligt, med både fördrink och mellanrätt med denna favoritlikör. Vår limoncello har faktiskt Christopher.


Isig julmust är en superfräsch dessert eller mellanrätt med överraskande smak av julmust. Mycket enkel att göra och passar utmärkt efter den kraftiga julmaten. Används som efterrätt gärna tillsammans med färska frukter, eller som mellanrätt ( granité ). Detta är en gruppblogg med fler än en författare.


De inbjudna bjuds att bjuda in fler för gemensamt receptdelande och tips som. Bjud på något syrligt, svalt och friskt till juldessert. Det här är en perfekt efterrätt eller mellanrätt i gräddiga och fläskiga tider.


Skrapa granitén till isflagor med hjälp av en sked och servera genast i kylda glas. Gott som mellanrätt eller spännande fördessert en solig dag. En granité är en fräsch rätt med fryst.


Eftersom jag älskar rabarber och glass testade jag för ett tag sedan för första gången att göra en granité, och jag lovar att det inte var sista gången! En hög mineralitet som kommer från jordmånen utav granit.


Wines Colheita Douro till huvudrätten. Men här inne får vi en liten mellanrätt som väcker svala sommarminnen, en fräsch granité på gurka, mynta och grönt äpple. Syfte: att fräscha upp mellan de olika rätterna, och för att pigga upp efter varmrätten och osten. Passa på att göra detta moment allra sist före servering för denna melon granité smälter fortare än.


Norges Nationaldag mai mellanrätter. En trogen läsare undrade igår lite försiktigt om det fanns ett enkelt sätt att skriva ut från bloggen. Så nu har en liten knapp infogats längst ner på alla. Med denna vackert brandgula juice kan man sedan göra den busenkla granité som Mathias.


Etiketter: Andra högtidsdagar, efterrätt, fisk, förrätt, huvudrätt, mellanrätt, soppa. Nu är det granité och skum som står högt i kurs.


En riktigt god mellanrätt bestod av ett litet glas med krämig grön ärtpuré och små.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.