tisdag 2 maj 2017

Montenegrinska

Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Sveriges ambassadör i Belgra Jan Lundin, är sidoackrediterad till Montenegro.


Sverige har ingen ambassad i Podgorica, men företräds av ett. Andelen godkända ansökningar var % för montenegrinska medborgare, % för serbiska medborgare och % för medborgare i f.

Sedan följde flera krig, där montenegrinska trupper stred i främst södra Kroatien och Bosnien mot kroatiska styrkor. När kriget bröt ut dog turismen tvärt. Res till Montenegro och upptäck Adriatiska havets nyaste riviera med fina stränder, kristallklart hav, omväxlande semesterliv och moderna hotell. Montenegrinska köket är ett resultat av Montenegros geografiska läge och dess långa historia.


Traditionella rätter i Montenegros hjärtland och dess adriatiska. Solresor erbjuder resor till Bijela - Prisvärda solsemestrar i Montenegro. Boka flyg, hotell och sista minuten-resor hos Solresor!


Vissa talar engelska i turistorterna.

Pass och visuminformation: Läs mer om pass och visum till. Två svenskar har gripits i turistparadiset Sutomore i Montenegro, uppger montenegrinska tidningar.


En mötesplats för alla Montenegriner som bor i Sverige Föreningen är en ideell förening som är. Därefter sänds de till Belgrad för att översättas till montenegrinska och lämnas sedan över till det ansvariga ministeriet i Podgorica. De nya montenegrinska rättstavningsreglerna, som presenterades i början av juli, kommer att innehålla bokstäver och grunda sig på principen ”skriv som du.


Contextual translation of " montenegrinska " into English. Letar du efter montenegrinska e - learning röster, montenegrinska speakerröster för utbildningar eller andra presentationer?


Klicka här nedan Vilken typ av. Det motsvarar att procent av orden är vanligare. Tiden under deras styre brukar kallas för Montenegros guldålder. Staden anses vara vaggan för den montenegrinska kulturen.


Efter lite egen tid i staden. Här hittar du de bästa montenegrinska rösterna på nätet. TMP VOICES är ett av världens största arkiv med röster online.


Vi avslutar dagen i Budva, den montenegrinska kustens största turistort. Innanför den tjocka ringmuren ser alla hus urgamla ut.

Språk: % talar montenegrinska som är det officiella språket, % talar serbiska och som därför är huvudspråk. Båda titlarna betyder dock samma sak, ”min värld”.


Men risken är inte att man blandar ihop. Definition från Wiktionary, den fria ordlistan. Hoppa till navigering Hoppa till sök.


Det är mycket nära besläktat med serbiska, bosniska och montenegrinska. De som talar dessa språk kan lätt kommunicera med varandra. Alla radioströmmar och radiostationer på ett ställe. Enligt landslagsspelaren Nathalie Hagman spelar det montenegrinska laget ett tufft försvarsspel.


Post by Perssimo da Costa Monteneger eller montenegrin? Kallas en kvinna från Montenegro för montenegress eller montenegrinska ? Varför kan du inte fatat att det. Man talar mestadels montenegrinska men även albanska, bosniska och serbiska i Montenegro.


Det går oftast bra att prata engelska. Flyg: Flyg går till Tivat, men man kan flyga direkt (t ex Norwegian).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.