onsdag 10 maj 2017

Limfog furu 30mm

Spara - % På Online Shopping. Bänkskivor mm tjocklek. Längd och bredd anges i meter med decimaler. Vi har en mycket rationell anläggning för att producera limfog i furu och gran.


Limfog furu 30mm

Tillverkat av massiva lamellstavar. Limfogskiva Moelven Ek 18X600X120mm. Finns som fingerskarvad och helstav. Hyllplats: Välj varuhus Loading.


Furu - Karmämne Furuskiva - Hobbyskivor Furuskiva - mix. Här hittar du limfog och lamellskivor för snickerier och konstruktioner av olika slag i både behandlat och obehandlat furu.


LIMFOG FURU MM från Artikelnummer. Fingerskarva stavlimmad och obehandlad limfog. Svenskproducerad norrlandsfura. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Kan till exempel användas till att göra fönsterbänkar. Men limfog helstav lagerhålls också för att bädda för snabba leveranser i både små.


Limfog furu 30mm

Fyll i nedan uppgifter så kommer vår kundtjänst registrera dig som kund och kontakta dig med dina. Massiv skiva tillverkad av sammanlimmade hela furustavar. Användes till olika möbelsnickerier, t ex hyllor, skåp, bor stolar. Hitta De Bästa Erbjudanden Online!


Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben. Kontrollera din e-postadress. Vi och tredje part använder cookies på denna webbplats bl a för att den ska fungera, anpassas till dig och för sociala. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Furuskivorna består av furustavar som limmats under tryck. MDF-skivor är lätta att bearbeta och man får fina snittytor. Ess-Enn Timber tillverkar och levererar limfog till ett 15-tal olika länder och kan anpassa kvalité, förpackning och utförande helt enligt.


Skivorna finns både som fingerskarvade eller som helstav. På den svenska marknaden är furu och gran extra vanligt. Lamellskivor, limfogsskivor. Boda Lager och Arkivhylla Klarlackad.


Visar 1-(Total 4) Fraktkostnad. Används till alla typer av snickerier såsom bänkar, hyllor, lådor, möbler mm. MaterialSpecifikation Stavlimmade lameller.


I detta träslag har generationer byggt och svarvat möbler och inredning. Vi kan erbjuda limfogsskivor i de flesta format i furu och gran.


Limfog furu 30mm

Primpanel erbjuder prima limfogskivor med stående årsring i flera material och användningsområden. Leverantör: Moelven Wood AB. Obehandlad massiv stavlimmad skiva med – mm breda stavar. Kan målas, laseras, oljas eller lackas.


INT = Ljus limfog för dekorativa skivor inomhus. Användningsområde Skivor för möbel- och inredningssnickerier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.