tisdag 23 maj 2017

Lagerhaus tvål

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Handtvål framtagen i samarbete med BRIS. Lagerhaus skänker kr för varje såld flaska till BRIS.


Produkten som godkänts för märkning med Bra Miljöval är handtvålen "Grönt te, silke och. Tvålpump med slät yta och flagor av små svarta stenar.

I serien finns även ett tandborstglas. Duschcreme med doft av grapefrukt. I want to subscribe to the newsletter. Ingredienser: Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl.


En snygg tvål som doftar gott är en. BRIS- tvål och på det sättet stödjer barn som far illa. Vi är superstolta över att ha tagit fram denna tvål tillsammans med en så viktig organisation som Bris.


Soap dispenser with smooth finish consisting of small, black stone chips. Toothbrush glass also available in the same range.

Hos Lager 1hittar ni kläder till hela familjen. Stilsäkra plagg till dam, herr och barn. Shoppa online eller i någon av våra butiker runt om i Sverige. MAX soap dispenser, clear.


Transparent acrylic soap dispenser. Lindblomsdoftande tvål Terra, 1kronor, handkräm gjord på olivolja och sheasmör på pumpflaska Terra, 1kronor, doftfri palmoljetvål. Ekologiska, tillverkade i Sverige, rejäla och snygga förpackninger och. This item is also available in clear acrylic.


Black acrylic soap dispenser. Gold-coloured soap dispenser. Matching toothbrush glass available. Tandborstglas och fat finns i samma serie.


Det visar sig bland annat genom återvunnen textil och miljömärkt tvål. Trendy details for your home. Shipping to Sweden, Norway, Finland and Denmark. Skölj sedan av med ljummet vatten.


Tvålpumpar är ett praktiskt sätt att förvara flytande tvål. I våra dagar har många övergått till tvålpumpar för att det upplevs som fräschare än vanlig.


Vi erbjuder praktiska och prisvärda prylar till hemmet, till stor del designat av våra egna desi.

Med matchande handdukar och badrumsmatta, doftljus, tvålpump och tvättkorg lyfter du snabbt ett använt badrum till nya fräscha höjder. Hitta ny badrumsinredning! I produktguiden listar vi veganska skönhetsprodukter som inte testas på djur och inte heller innehåller ingredienser av animaliskt ursprung. Med ny badrumsinredning lyfter du snabbt ett gammalt badrum till nya fräscha höjder.


Den första butiken öppnades i. Här hittar du massor av snygga badrumstillbehör för att ge ditt badrum en snabb makeover. Skapa en ny look genom att mixa och matcha tvålpump och.


Fårskinnstofflor Jessica, 5kronor. Tvål, 1­handkräm, kronor, Yard etc. Vad sägs om en tvål i jul med lukt av kanel och mint, kan det bli juligare än så.


De små chokladbitarna med tomte på tycker jag var så söta och passar perfekt. Schampo- och tvålpumpar Häll upp schampo och duschcreme i fina flaskor och ställ fram i badrummet – ett enkelt sätt att ge en lite lyxigare känsla.


Det ska vara enkelt att förnya hemmet! Sandsten är ett naturmaterial.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.