fredag 12 maj 2017

Kyckling med fetaost och bacon

Fyllda kycklingfiléer inlindade i bacon är ett underbart och saftigt recept. Med en mumsig fyllning av soltorkade tomater, färsk basilika och chilimarinerade.


Kyckling med fetaost och bacon

Kycklingen blir extra saftig då man rullar. Minipavlova med mango och. Frasig och god paj med kyckling, bacon, fetaost och tomater. Kan ätas varm, kall eller ljummen.


Kyckling med fetaost och bacon

Skär ett snitt i filéerna och fyll med dem med fetaost (spara lite ost till topping, se bild). Linda bacon runt om filéerna, salta och peppra. En krämig gryta med kyckling som är fylld med godsaker. Kastanjechampinjoner, bacon och fetaost ger kycklinggrytan must och sälta.


En härligt matig gryta att. För den som är väldigt hungrig är det gott med ris eller potatis till, annars räcker det med endast en grönsallad till. Deg: Lös jästen i lite av vattnet. Häll på resten av vattnet, blanda i mjöl och salt och arbeta samman till en smidig deg.


Jäs i minuter eller till dubbel. Bryn kycklingfilén i en varm panna. Rulla in filén i bacon så att hela.


Ojojoj i förra veckan var det så att vi hade ett recept på en kyckling med bacon o fetaost. Linda in varje filé med två strimlor bacon och färst ihop med. Nu är det minsann dags att skicka denna paj vidare till er så här dagen-mitt-i-veckan till ära. En otroligt mättande och smarrig.


Salladen går utmärkt att blanda ihop dagen före. Fetaost, bacon och grillad kyckling ger härlig smak tillsammans med hemlagad pesto. När jag handlar och det är bra erbjudande på svensk kyckling passar jag på att köpa på mig några påsar.


I går grillades två kilo kyckling klubbor som. Dela varje kycklingfilé i två delar om de är stora. Gott till är pressad potatis, pasta, gnocchi, råris eller klyftpotatis.


Lättlagad kycklingpanna med bacon och gräslök. Lägg kycklingen i en traktörpanna och häll över såsen. Knaprigt bacon och len kyckling, i en paj är de fantastiskt goda tillsammans! Servera din kycklingpaj med en krispig sallad kanske!


Blanda pastan med kyckling, bacon, purjolök, paprika och fetaost. Välj vilken samling du vill spara "Krämig pastasallad med kyckling och fetaost " till.


Spenatgratäng med fetaost och röktlax. Wook med kyckling, bacon och pasta. Levergryta med purjolök och bacon. Pastasalladen går utmärkt att blanda ihop dagen före.


Kyckling med fetaost och bacon

Ville bara skriva en rad och tack så mycket för alla dina recept! Du skriver verkligen recept för vanliga dödliga, vi som inte är mästerkockar och. Paj med bacon och fetaost recept, här hittar du 1Paj med bacon och fetaost recept, t. Här finner du massor av LCHF-recept och annan information om LCHF.


Jambalaya är ett saffransris med kyckling, räkor och kryddig korv. Baka gärna små potatisar eller lök samtidigt med kycklingen så har du en smidig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.