måndag 29 maj 2017

Koppla in lampa i taket

Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris! Möbler med skandinaviskt ursprung. Stilrena möbler i coola färger. Låt oss guida dig till rätt gardin.

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Brun är normalt fas, ja och blå oftast nolla men jag har hört flera historier om faser som varit gulgröna osv osv.


Har köpt en ny led- lampa som jag ska koppla in. Delbetala i upp till månader. I lampans ände sitter en brun och blå kabel precis som vanligt och i taket en jordad stickpropp.

Tja, Jag är sämst på sånt här. Jag har sladdar som sticker ut från taket, en blå och en grön. Jag har köpt en lampa från ikea, se länken hur dom vill att. Vi har lampor som vi har kopplat direkt i taket, eftersom det saknades uttag, men då har det varit en blå och en brun kabel så att vi visste hur de skulle.


Precis varit och köpt nya taklampor. När jag öppnar kartongerna ser jag att sladden inte är ihopkopplad med lampan. Från sladden kommer det en blå och en brun. Det finns säkert nån regel om att lampor i plåt ska jordas om möjlighet finns men att man MÅSTE göra det är.


En lampa i mitt sovrum- ( taket ). Jag blir knäpp på den här lampan ! Hur ska jag koppla in den? Den blå trå den fattar jag vart den. När man kopplar in LED som ska kopplas i serie är det viktigt att hela slingan är hel och rättkopplad annars.


Du får koppla in en hona i taket, så att lampans kontakt kan kopplas in.

Förmodar att lampan har en kontakt som har tre piggar. Har du till exempel en gul kabel i lampknappen. Inkoppling av LED lampor på rätt sätt.


Montera lampa, ta bort stickproppen i taket och koppla. The price of this item includes a contribution to a Product recycling fund to ensure that waste electrical and electronic equipment is collected and recycled in a. Vågar man koppla in lamporna utan jord eller är det ren och skär livsfarlig. Ifall jag reglar upp och sänker taket.


LED- lampor ger minimalt med värme och med dom kan du. Jag hade tänkt koppla in en till lampa som jag hade tänkt skulle börja lysa när man öppnar någon dörr, precis som lamporna i taket, samt att den ska lysa när. Kan jag bara byta kontakt på ev-transformatorn och koppla in. Driver och transformatorer.


Enkel beskrivning hur du kopplar LED. När en sådan lösning installeras är det mycket viktigt att det finns bra ventilation i taket, då lamporna blir. Taket har diffusionsplast innan isoleringen.


Inga armaturer får kopplas in i badrummet med. Någon som har koll på reglerna för lamputtag i tak. Får man ansluta annat är lampor. TAKET : Då har vi självklart en del sladdar som kommer ut från taket, De.


Jag har nyligen köpt en jordad taklampa där kupolen uppe i taket är i metall. Ja, då var det dags att koppla in en taklampa då, (i köket om det intresserar er. ).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.