tisdag 2 maj 2017

Fetaoströra basilika

Fetaoströra med färsk basilika - en sommarfrisk sås till grillkalaset! En riktigt god fetaoströra som passar utmärkt till köttfärsbiffar och supergod till allt grillat på sommaren. Förbluffande frisk och delikat, mosas för hand eller mixas i matberedare med tunna strimlor rejäl basilika.


Bör serveras tillsammans med Bbq såsen som ligger under mina recept. Underbart gott till grillat kött, speciellt helgrillad fläskfilé marinerad i honungsmarinad.


Passar perfekt till grillat, en köttbit eller kyckling eller att toppa en sallad med. Laga läckra och smakrika röror med fetaost.


Ett perfekt tillbehör som passar utmärkt till köttbiten eller salladen. Delikat, trevlig och snabblagad fetaoströra.


Röran med oliver, fetaost och soltorkade tomater får skjuts i smaken av vitlök och citron. Min lokala butik, Cajsa Warg, har haft denna röra till. Mosa ihop ost med crème fraiche och olja i en skål.


Fetaoströra basilika

En riktigt god röra till lax är fetaoströra som piffas upp med soltorkade tomater och färsk basilika i detta recept. Denna helg har verkligen gått i matens tecken: Hjortbiffar med fetaoströra och bakad brie med nötter och fikon. Brie-osten funkar även utmärkt som dessert!


Mixa tomaterna med vitlöken. Tillsätt kesella, philadelphia och fetaost. Matmuffins fylld med lagrad ost, basilika. Enkla och goda biffar med stark ajvar relish och en len fetaoströra.


Fetaoströra basilika

Hällde över lax och zuccini och smulade fetaost över. Ugnsbakad lax med fetaoströra ”. Vitlök,hacka färsk basilika, ta feta osten och lägg i bitar och mosa. Fräsch basilika gifter sig med färskost, och passar till kött, fisk, fågel och som salladsdressing!


Förutom att göra såsen härligt. Servera fetaoströran till kycklingen och. Välj mängd fetaost – yoghurt efter smak och vilken konsistens du vill ha.


Smula ner salladsosten i en skål tillsammans med basilika (både blad och stjälkar), vitlök och olivolja. Godaste röran till grillat. Så här lagar du pastasallad med sparris och fetaost 1. Creme fraiche soltorkade tomater recept, här hittar du 1Creme fraiche soltorkade tomater recept, t. Soltorkade tomater recept, här hittar du Soltorkade tomater recept, t. Pastasallad med fetaoströra pers. Smör på soltorkade tomater.


Fetaoströra basilika

Festaostkräm på rostad bröd med parmaskinka och basilika. Kyckling i ugn med fetaost, basilika, chili, cocktailtomater, grädde med lite ost. Sås och kyckling i en form.


Gott med tillbehör som pasta som tagliatelle, ris. Smula sönder fetaosten och blanda med crèmefraiche till en röra. Råstekt potatis med basilika och. Inlägg om fetaoströra skrivna av En.


Blanda ner citronskal och peppar. En fetaoströra passar bra till grillat. Mosa fetaosten och blanda ihop den med creme fraichen, vitlöksklyftorna, basilikan och smaka av med salt.


Vänd ner yoghurten i röran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.