måndag 24 april 2017

Ulist gummi

U-list homogent gummi 5mm Gul. Rubbernstuff är specialister på gummibaserade produkter. Vi har ett stort sortiment med bl. U-Profil till skydd av kanter och avslutningar.


En U list av ren gummi som skyddar kanter och glas. Hitta din nya U-profil i vårt stora sortiment.

Jag ska såga hål i sidoplåten på mitt Antec 300. Runt hålet tänkte jag fästa gummi u-list som jag har sett att en del amerikanska moddare.


Vi lagerför industrislang, flexibel slang, tätningslister, belagda valsar och formbundna komponenter i gummi, silikon, polyuretan. Vi älskar gummi, materialet gummi är riktigt roligt att jobba med!


Utöver våra unika gummiprofiler jobbar vi även med lister av olika slag som bland annat. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Köp dina nya u-profiler hos Profillagret.

Gummiduk i alla standardkvaliteter. Vår specialitet är slitgummi med hög nötningsbeständighet i tjocklekar upp till mm. List av väderbeständigt EPDM- gummi. Dessa kallas Bumper filler på engelska.


Fönstersmyg med tapp passar i fönster med spår. Fördelen med en fönstersmyg med tapp (T) är. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Se måtten på bild Priset är pr.


U-List 20X20XSilver Anod. Skarvlist Dione 25mm Guld 270cm. Plattlist Dione 40XSilver 100Cm. Nivålist Dione 2mm Guld 90cm.


Gummitätning för bakre sidorutans främre nedre tätning i dörröppningen. Hos Kuntze beställer du olika typer av plastlister. Det kan vara täcklister, trösklar i plast, duschlister, relingslister.


Formgummigruppen är din kompletta tillverkare av formgjutning, beklädna extrudering och valsbeläggning i både gummi och polyuretan. Lister i plast av hög kvalitet!


Strängsprutade lister av gummi och plast tillverkade enligt önskemål.

Specialprofiler för byggbranschen finns i mindre serier. Läs mer om våra produkter! Industriprodukter,gummiprodukter samt tillbehör på internet.


Vid häftning av tätningslist är EPDM- gummi eller TPE att föredra då rivhållfastheten vid perforering är högre än för. Självhäftande tätningslist i svart EPDM- gummi.


Vi vill att människor ska vilja fixa. Två storlekar 8xmm eller 10xmm. Formgjutna gummifendrar i stålarmerat EPDM- gummi. Gummifendrar i EPDM med flänsar på mm.


Material: EPDM 70° Shore A, svart. En u-profil er ren gummi som beskytter kanter og glas. Find din nye u-profil hos Profillageret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.