måndag 3 april 2017

Gravsten natursten pris

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Här presenterar vi gravstenar som är fina att titta på och till dom bästa priserna.


Gravvård där allt ingår för att ni ska känna er trygga med era önskemål. Få priser på gravvårdar och gravstenar genom en kostnadsfri offert här.

I samband med en textkomplettering på en gravsten bör du tänka över alternativet att renovera även. Inskription på egen natursten : Begär pris i formuläret. När du väljer gravsten så finns det mycket att fundera på.


Gravstenar består vanligtvis av natursten, marmor. Se vårt stora utbud av liggande gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål. Kontakta oss och få en kostnadsfri offert.


Beställ gravsten hos Lavendla.

Vi hjälper dig med att köpa en prisvärd gravsten av god kvalitet. Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten. Personliga gravstenar efter önskemål. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Liggande gravstenar kan ibland vara det som passar bäst. På en del kyrkogårdar kan det också förekomma bestämmelser som föreskriver liggande gravstenar. Att välja gravsten och utsmyckningen på denna är inte alltid helt lätt eller. Vi tillverkar gravstenar av hög kvalité till bra priser.


Välkommen att kontakta oss för mer information. Ni är välkomna att komma till oss med egna önskningar och vi kan tillsammans. Priserna nedan gäller monterat och klart på gravplatsen. Frakt och montering ingår vanligtvis när du beställer gravsten hos oss.


Vi levererar och monterar gravstenar till kyrkogårdarna. Genom att köpa direkt från oss blir priset. Natursten ger ett vackert och hållbart resultat inne som ute.


Besök oss idag på Stenbolaget.

Priset på gravstenar varierar mellan olika modeller och är beroende på val av form, storlek och material. Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig. Välj någon av våra 1modeller eller utforma en gravsten själv efter egna önskemål. Hos oss får du alltid fri frakt på din beställning samt gratis varuprover!


Ett vanligt mått på en stående gravsten är 70cm hög och 50cm bred. Granit och granitprodukter, vi har Sveriges största sortiment. Alltid bra priser och billiga frakter. I priser ingår även montering.


Med ett stort närverk av svenska och utländska leverantörer, stark egen import, brett lager, egen verkstad och kort leveranstid kan vi leverera gravstenar till. Du kan ocskå skicka in eget förslag. Självklart levererar vi hem till dig. Allt i Sten har ett stort sortiment av natursten till rätt priser.


Vi har ett bra utbud av natursten. Välj bland mängder av färger och storlekar. Syrran har en gammal kvarnsten som gravsten. Det ingick tydligen i priset när.


Någon som känner till stenhuggeri där man kan lämna in en natursten direkt. Verksamheten utgjordes i början av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.