fredag 7 april 2017

Granit öppnar i umeå

Kom och fira med oss när vi slår upp portarna till vår första butik i Umeå ! Nu står det klart att det blir tidigare än så. Vi söker personal till vår nya butik, butikschef, assisterande butikschef och säljare, ja, vi söker rubbet! Se vårt stora utbu få inspiration och handla online eller i någon av våra butiker.


Upp till 80% rabatt i Umeå. Sista minuten-erbjudanden. I över ett år har norrländska hamburgerkedjan Bastard Burgers sökt med ljus och lykta efter den perfekta lokalen i Umeå – nu är det klart.


Granit öppnar i umeå

Bo mitt i centrala Umeå på nya Comfort Hotel Umeå City. Väldigt roligt både för oss i MVG och för hela Umeå centrum! Konkurrensen hårdnar ytterligare när en ny sportbutik i Umeå slår upp dörrarna. Missa inte chansen, boka nu!


Magnus Hallberg, Therese Stenberg och Niclas Hällgren öppnar Texas Longhorn Steakhouse i Umeå. MAT Drygt ett år efter premiären av Texas Longhorn Steakhouse i. Nordic Choice Hotels har sedan tidigare tre hotell i centrala Umeå.


Granit öppnar i umeå

Nu utökas den skaran med ytterligare ett. Nytt restaurangkoncept öppnar i Umeå.


Vår restaurang är uppskattad och vi är ganska ensamma med ett så pass brett veganskt och vegetariskt utbud i Umeå. Nu öppnar röstningen på de nominerade till. Handelsgalan Umeå öppnar upp för nominering.


Granit har äntligen öppnat webbshop i Finland! På menyn står bland annat sydamerikanskt kryddad korv och pico de gallo. Norrlandsoperan som Umeå och inte. Här hittar du öppettider till Br Leksaker och när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var du hittar.


Inom kort kommer en helt ny salong slå upp portarna i gallerian Utopia i centrala Umeå. Det är personerna bakom Hairstyle i Umeå som nu öppnar upp sin andra salong. Folktandvården Idun i Umeå, som invigs i slutet av augusti, kliver samtidigt in i framtiden.


Balticgruppen och Great Space öppnar nu även i Umeå centrum. En klinik fylld av smarta lösningar, som. I dag, den maj öppnar den norska sportkedjan XXL på Ersbodas handelsområde i Umeå.


Det är sportjättens första etablering i Västerbotten. Speciellt för oss inrednings- och prylintresserade. Flying Tiger Copenhagen öppnar nämligen en butik i Rewell Center i mars läste jag på Vasabladet idag.


En restaurang i Umeå helt tillägnad världens bästa maträtt? En ny restaurang är klar för Avion shoppings foodcourt – "Det känns kul att äntligen berätta". Nu startar en kampanj för att uppmärksamma umeåborna.


Granit öppnar i umeå

Hitta senaste erbjudandena från Lidl i Umeå och reklambladen från matbutiker. Umeå Organisationspsykolog, specialist i arbets- och organisationspsykologi.


Vi försöker hitta nya orter att etablera oss på för att inte vara konjunkturkänsliga, säger Per Utterström, som är ansvarig för Nåidens etablering i Umeå. På Navet kan du bada, träna och koppla av i moderna lokaler i centrala Umeå. Extra roligt att Umeå nu får en ny ”butikslokal” med nischade träningkläder för kvinnor. På sjukhuset bedrivs omfattande forskning och undervisning i nära samarbete med Umeå universitet.


Butiken öppnar oktober på Rådhusesplanaden 13. Umeå kommun arbetar för att göra det enklare och säkrare att ta sig fram i Umeå med cykel. Cykelstället på Kungsgatan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.