fredag 21 februari 2020

Superstarkt lim

Superstarkt lim

Emballaget skapar första intrycket! Välj emballage efter din image. När folk hör ordet epoxi så är det ofta ord som styrka, glasfiber och lim det förknippas. Rätt utrustning på rätt plats.


Om det är något negativt så är det troligen genom allergirisken. Superstarkt lim som limmar glas, porslin, kristall, plast och metall. Man får snabbt en mycket stark limfog.


M har ett nytt snabblim som är superstarkt. För att visa exakt hur starkt det är så lyfte de nyligen en gaffeltruck på 8. Ett lim som fäster snabbt och bra och som dessutom limmar alla möjliga material?


Det låter som en dröm – inte undra på att de kallas superlim! Besök oss i någon av våra butiker eller i vår webbutik när du behöver lim. Vi har alla möjliga sorter och du hittar dem på flaska, tub och patron. Ett superstarkt lim med direkt hugg för tunga material.


Perfekt för limning av takplattor, stenplattor, skivmaterial etc. Med superlim brukar man oftast mena ett lim som relatvit snabbt ger en stark fog och som kan användas på en.


Superstarkt lim

Till glas, porslin, kristall m. Denna modell av No more Nails levereras i patron för patronspruta. FiberFix UV- lim är ett superstarkt superlim som härdar på några sekunder i UV-ljus! Limma allt från plast till trä och läder. Frank har precis lyckats koka ihop ett superstarkt lim när Supergorillan rusar in och påstår att hon hittat en skattkarta.


Många gånger går det med ett lim som löser plasten (lösningsmedel) men då brukar det behöva vara en hård mjukplast som PVC eller polyeten. Jämför pris på Kontorsmaterial från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär!


Det finns otroligt många olika sorters lim. Xtrefix limmar tunga material såsom takplattor, stenplattor och skivmaterial utan tving och stöttor. Hos oss hittar man lim till det mesta.


Hitta rätt lim OM OSS Lita på Loctite för att få de resultat du är ute efter, snabbt. Exakt och enkel dosering utan spill. Mycket lätthanterlig och kan med god kontroll dosera. Vi erbjuder ett brett sortiment av lim.


Superstarkt lim

Snabb hemleverans Fri frakt till butik. Köp lim online hos Autoexperten! Stenlim är ett snabbhärdande och som namnet antyder superstarkt lim för inom- och utomhusbruk. Pannkitt hjälper muraren vid montage av eldstäder.


Dana Lim är Skandinaviens ledande tillverkare av lim, fogmassa och spackel. Vi utvecklar och framställer kvalitetslösningar med fokus på kundens behov. Monteringslim som fäster direkt. Casco Fönsterfog Window Seal.


Här hittar du lim för alla sorts ändamål. Fin spets ger bra applicering, limmer stelnar efter ca. Alla lim som vi erbjuder är utformade för att lösa en unik uppsättning problem. Från komplicerade hantverk till snabba reparationer.


Tvåkomponents epoxilim som fogar, fyller, fäster och lagar. Passa på att fynda redan idag! Transparent 1-komponents superlim som härdar på några sekunder.


Silikongummi kan vara svårt att limma, pga den låga ytspänningen som gör att lim normalt inte kan väta det och ge vidhäftning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.