tisdag 11 april 2017

Akemi antifläck

Vi hjälper dig att skapa din personliga prägel. Detta är en impregnering som använder den revolutionerande nanotekniken för att. Akemi antifläck nano, 2ml.


Impregneringsmedel skyddar och vårdar din bänkskiva. Antifläck Nano är särskilt okänslig mot smuts genom nano-effekten. Behandlingen förhindrar smutsen och fukten att tränga.


Akemi antifläck

För att ge dig bättre service använder vi cookies. Om skivorna är av svart granit så är skivorna, efter rengöring, nu klara för användning. Vi säljer, levererar och monterar natursten och betongsten till offentlig och privat miljö.


Vi har granit, kalksten, marmor, skiffer och betongsten till förfogande. Ytan som ska behandlas måste vara ren och torr. Det kan bli lite rester av silikon vid skarvarna efter monteringen på stenen.


Särskilt lämpligt för öppna ytor, t. En stenskiva med mattslipad yta kan behandlas med en tunnflytande paraffinolja eller stenolja. Om era skivor är av svart granit så är skivorna, efter montering och rengöring, nu klara för användning. Eftersom skivorna alltid är kalla fastnar inte degen. Stenskivor är bra bakbord.


Inför förseglingen ska skivan vara rengjor gärna med hjälp av Surface Clean. Det är bara att googla så hittar du. Det enda som bänken inte har tålt är. Underhålls genom avtorkning med varmt vatten.


Marmor är som sagt känsligt för syror och repor. Man kan också såpa skivorna. Next Article Sklon strechy 20.


En skiva av granit eller kompositsten rengörs med vatten och vanliga rengöringsmedel. Dimmer som passar alla rum med sin snygga och moderna design. Dimmerguiden hjälper dig att hitta rätt ljuskälla och rätt dimmer.


Gå igenom de tre enkla stegen. Här hittar du företag med anknutning till Norrtälje samt vilka branscher de jobbar innanför.


Plejemidler til Marmor og Natursten Marmor- og steinpleie Marmor- och stenskötsel The Original in Stone! Genom att välja tex Advokat i översikten härunder visas alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.