onsdag 1 mars 2017

Fetaoströra med soltorkade tomater

Fetaoströra med soltorkade tomater

Gott till både bröd och grillat. Soltorkade tomater recept, här hittar du Soltorkade tomater recept, t. Smör på soltorkade tomater. Igår åt vi bookmakertoast till middag och till det serverade vi pommes frites med fetaoströra. Det blev en gudomligt god middag och röran passade perfekt att ha.


Ingredienser: (Ca. dl) 2-dl turkisk yoghurt 1g. Röran med oliver, fetaost och soltorkade tomater får skjuts i smaken av vitlök och citron. Mosa fetaosten och blanda ihop med finhackade soltorkade tomaterna.


Droppa i Chili kryddolja och rör om. Garnera med krispig ruccola! Självklart är det gott att smaksätta sin fetaoströra med sånt man gillar allra bäst. Finhackade, soltorkade tomater.


Fetaoströra med soltorkade tomater

Mixa tomaterna med vitlöken. Tillsätt kesella, philadelphia och fetaost. Om man gillar fetaost och soltorkade tomater så kan man inte annat än att gilla den här röran. Igen någonting som du rör ihop på noll tid och som smakar gott.


Fetaoströra med soltorkade tomater

Hacka tomaten och basilikan. Fetaoströra med soltorkade tomater. Vill man så tillsätter man lite goda örter. Egentligen hade jag tänkt att göra DENNA grytan men istället så rörde jag ihop en kall sås som tillbehör till den helstekta kycklingen.


Ugnsbakad lax med fetaoströra. Rosépepparlax med fetaoströra. En riktigt god röra till lax är fetaoströra som piffas upp med soltorkade tomater och färsk basilika i detta recept. Till middagen idag gjorde jag en klockren kall röra som vi åt med helt vanlig stekt kyckling till.


God och smaskig röra till grillat. En bredbar röra till goda kex. Svart pasta med soltorkade tomater, paprika och fetaost passar fint att servera som middag vid Halloween. Detta recept är enkelt och gott.


Laga något enkelt och gott till middag. Denna köttfria pasta med Mifú strimlor, fetaost och soltorkade tomater är lakto-vegetarisk och laktosfri. Underbart smakrik och vacker rätt, laga lax i ugn till middag!


Denna varmrätt får smaker av fetaost och soltorkade tomater, här hittar du receptet. Ljuvligt rostade baguetter är grunden till de här mästerverken.


Mackorna pryds sedan med en himmelsk fetaoströra med mjuka tomater, vitlök och utomordentligt god. Kycklingfilé med fetaoströra. Blanda räkorna tillsammans med tomater, salladslök, basilika, olivolja och ricotta.


Ugnstorkade Cocktailtomater. Snabb middagspasta som får smak av fetaost och soltorkad tomat. Köttfärsen kan bytas ut mot kyckling.


Baconinlindad kycklingfilé, fylld med mozzarella, oliver, basilika och soltorkade tomater, åhhh så gott! Efter att jag lindat in den fyllda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.