onsdag 3 november 2021

Zinklåda granit

Hos Granit hittar du smart och funktionell förvaring och inredning. Se vårt stora utbu få inspiration och handla online eller i någon av våra butiker. Kolstubben är en luftrenare, 6kr, NK Glas, Porslin och Kök.


Liten metallburk, kr, Minh. Tekanna, 3kr, Slow Fashion House. Svart trälåda, kronor, zinklåda, 1kronor, Granit. Olivtvål, skonsam för händerna, kronor, Indiska. ZINKLÅDA, 1kr, Granit. Virkad grytlapp, Lagerhaus. Fårskinnskudde från Åhlens. Ny vän i badrummet, Fröken Murgröna. Bild: Svedbergs Bild: Miller Två andra exempel på "ta. Zinktunna med bärhandtag och lock. Vi förbättrar inomhusklimatet och ger dig prisvärd målning, renovering och förvaring.


Zinklåda granit

Jeg fortryder at jeg ikke gorde en større jagt efter såddan en dengang jeg. Kökshandduk, Designtorget 1kr A Hängare Rör, Granit 4kr Namn cristian brandhild lind Yrke vintage-expert just nu.


Kikade in Granits hemsida och känner alltid ett begär då :-). På skåpet träd med kruka, 2kronor, Årstiden, vas, 1kronor, Granit. Piedestal Fyrkantig med ben- Granit. Du sparar: 7kr (40%) Ordinarie pris 1. Tycker alltid man saknar snöre att binda upp växterna med.


Zinklåda granit

Jag köpte en liknande på Granit förra året och den har använts. Mönsterkollektionen Blomgren var. Plåtlampan är fyndad på nätet. Kantiga zinklådor, kr och kr, Granit.


Zinklåda med fack från Madme. Rosmarinen står i zinklåda, 1kr, Granit. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Har skrivit på brun bred pack-tejp från Granit som jag lagt dubbel.


Zinklåda granit

Varje äppellåda har ett helt unikt utseende och en naturlig patinering och finns hos Granit och kostar 3kr styck. Stapelbar zinklåda som funkar lika bra på. Och receptet tror jag att ni hittar här. Wait a 2nd t-shirt från Day.


Träskålar i norsk design från One Nordic. Kjol mönstrad med valar tillverkad i Lyocell kommer på Lindex. Idag låg dagens pärla i postlådan nämligen nya numret av Lantliv. Jag blir lika såld varje gång på de fantastiska bilderna och miljöerna!


En trädgårdsblogg med inspiration om trädgår trädgårdsdesign, trädgårdsanläggning, stenläggning, altan, växthus, pergola och uteplats. Här har vi en liten närbild på den fina serveringsvagnen från Granit.


Den kostade skjortan men jag tycker att den tillförde så mycket. En till bild av mina vattenkannor. Jooo det gör ni nog:-) Man undrar. Vad är det som gör att jag såååå älskar att samla ihop dem och ställa ut.


En blogg om inredning, barn och pyssel. Efter förfrågan: jalusierna är de dörrar som satt på skåpen i hallen till rummet.


Vi tog ner dem, skruvade av handtagen och ställde dem vid fönstren istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.