tisdag 19 oktober 2021

Ytterväggsgaller med brandbackspjäll

Ytterväggsgaller Från kr! Fri frakt och snabb leverans. Cirkulärt brandbackspjäll för installation i ventilationskanal som passerar genom ett byggelement med.


Ytterväggsgaller med brandbackspjäll

I vårt ventilationsprogram hittar du bland annat spjäll, takhuvar, takgenomföringar, nätgaller, inspektionsluckor, backspjäll och ytterväggsgaller. Tillbehör Takhuvar-Vägghuvar.


Sortera efter 375:- Brandspjäll 172°C. Vi har galler, kåpor och väderskydd testade enligt EN 13030! THHA Avluftshuv Uteluftshuv.


Ytterväggsgaller med brandbackspjäll

Specialgaller för såväl ute- som avluft och effektiv dämpning av buller från fläktrum, maskinrum, mm. Köp Brandspjäll SC1online. Vår verksamhet är inom ventilation och luftbehandling.


ABC Vent är marknadsledande i Norden på Prelackproduktion av ventilationsprodukter med års Garanti på. Förhindra brand/brandgasspridning med hjälp av brandspjäll SCV1till ventilationssystemet. Alltid låga priser på brandspjäll till ventilation. Köp produkter för ventilation, fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura.


Ytterväggsgaller med brandbackspjäll

ABC-YG/GL är ett ytterväggsgaller för uteluft/avluft vid skyddade och normalt utsatta lägen. Brandbackspjäll ABC-SC+6 ABC Vent Visa varianter. Rektangulär ljuddämpare med Cirkulär ansl CLA-A.


Förra året grävde vi ner studsmattan, något som vi önskar att vi hade gjort långt tidigare. Det har blivit mycket roligare och säkrare att hoppa studsmatta.


Beräkning av tryckfall över ytterväggsgaller vid förutbestämda mått– ett starkt önskemål har varit att kunna beräkna tryckfall och. ABC YG/GL YTTERVÄGGSGALLER MED.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.