torsdag 10 juni 2021

Verktygslåda plåt

Kvalitet direkt från tillverkaren! Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Vi vill att människor ska vilja fixa. Vi har ett stort sortiment av praktisk verktygsförvaring som passar såväl.


Snabb åtkomst till alla fack. Verktygslåda EAB proffs plåt 3-fack.

Liten verktygslåda som hjälper dig att förvara mindre verktyg och andra trevliga saker. EAB verktygslådor av stålplåt nitas med en specialtillverkad genomborrad nit vilket gör att lådan blir mycket tålig och.


Prisvärd renovering och förvaring. Med fem fack och fasta handtag. Köp verktygsvagnar, verktygslådor och väskor för dina verktyg. Stort sortiment och snabba leveranser.


Mått: 600x350x4mm (lxhxd). BT 95A är den minsta verktygslådan i standardsortimentet.

Den är tillverkad för att. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Gjord i kraftigt canvastyg. Hjul och utdragbart handtag. Av köldtålig polypropylen. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Satt i första hand på VSmodell LS, K, SK men var även tänkt till VZ K. Spara - % På Online Shopping. Sortimentslåda Stanley plast 46x2x3cm. Få ordning på dina verktyg med en verktygslåda från K-rauta.


Vi erbjuder praktiska och prisvärda verktygslådor från Stanley, Ironside och Keter. Detta gäller dock främst för verktygslådor tillverkade i plåt. En billig verktygslåda i plast kan räcka för att rymma de mest grundläggande verktygen som. Skjutluckor i locket som ger plats för småsaker.


Storlek: 2x 1x 2cm. Proffsig verktygslåda av lackerad stålplåt.

Fri frakt vid köp över 5kr. Denna fråga är ställs för att testa om du är en mänsklig besökare och för att förhindra spam. En helt underbar verktygslåda i blå plåt från Ungern.


Otrolig produkt för det priset! Lådan har två stycken fack på ovansidan som fälls upp och ut för att öppna lådan och komma åt det stora facket.


Jag gillar att arbeta i plåt, dock så var skolans plåtverktygsresurser begränsade men det var inget som hindrade mig. Jag tog en vanlig svartplåt och klippte ut. Speed - Mindre modell i plåt Omdöme: ”Speed” är en modell med lågt pris för denna typ av verktygsväska i. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Clas Ohlson verktygslåda plåt och liknande produkter.


Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Fyll i formuläret nedanför, observera att alla fält är obligatoriska.


Om du saknar ett kundnummer hos oss kan du få ett genom att kontakta din närmsta Bevego. Amazon lägger på momsskillnad med kr på det tyska priset (3kr), detta gäller även om du beställer direkt på Amazon.


Design till rätt pris, Sveriges största sajt med design.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.