tisdag 15 juni 2021

Verktygslåda plast

Kvalitet direkt från tillverkaren! Vi har ett stort sortiment av praktisk verktygsförvaring som passar såväl. Liten verktygslåda som hjälper dig att förvara mindre verktyg och andra trevliga saker. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Prisvärd renovering och förvaring. Vi hjälper dig att hitta rätt verktygslåda plast Handverktyg och göra ett billigt.

Passande för verktyg och förbrukningsmaterial. Köp verktygslådor hos Würth. Av grå slagtålig plast med två fack och aluminium handtag. Få ordning på dina verktyg med en verktygslåda från K-rauta.


Vi erbjuder praktiska och prisvärda verktygslådor från Stanley, Ironside och Keter. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping.

Funktionell och praktisk verktygslåda i plast. Lastbilstillbehör av rostfritt och andra material, standard och kundanpassad. Större utbu bättre priser.


Verktygsboden har ett brett utbud av verktygslådor. Leta i flera butiker samtidigt. Gjord i kraftigt canvastyg. Hjul och utdragbart handtag. Av köldtålig polypropylen. En väska med mycket utrymme och en flexibel och elegant design. Ytterhölje av hållfast ABS material. Låga priser, gratis frakt, snabb leverans. En verktygslåda i återvunnen plast. Snickra miljövänligt med Ekokuls klimatsmarta leksaker. Köp online eller ring oss för personlig service!


Tayg verktygslåda Nr 6är tillverkad i en kraftig konstruktion av köldtålig polypropylen handtag. Modell "Black Dog", är en rotationsformade verktygslåda i kraftig plast med eller låsbara spärren i plasten, med nytt säkerhetssystem "MLD", gummitätning og. Lägg till en bevakning så meddelar vi dig så snart varan är i lager igen.


Med st längsgående öppna fack och metallhandtag.

Måttt LxBxH: 410x255x2mm. Slagtålig fjärr- verktygslåda i polyeten. Väder, temperatur och kemisk skyddad från damm och vattenin. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse.


Använder du webbplatsen accepterar du att cookies används. Handla VERKTYGSLÅDA PLAST BLÅ till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Uppfinningar och innovationer har alltid varit i centrum för allt vi gör. Präglad och slitstark logotyp.


Stora, rostfria metallspännen med hänglåsögla för trygg förvaring. Material: Plast Bredd insida (mm) 6Höjd insida (mm): 4Härddjup.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.