torsdag 17 december 2020

Vajer till skogskran

Skopor säljes ur konkursbon. Hinn först gör en bra affär nu! Bommens längd är ställbar från 170cm till 285cm. Starkranen levereras med meter 8mm vajer, trumman rymmer meter vajer.


Galvaniserad stålvajer med 1st. Vajern är tillverkad i Sverige.

Välkommen till oss på Jula! Galvad vajer som passar för linkranar, vinschar etc. Hos oss hittar du vajer, kraftöverföringsaxel, vinschar med mera. GSVVentilpaket, för skogskran.


Vi levererar reservdelar till traktorer och maskiner från: Volvo BM, Massey Ferguson, For Case IH, New Hollan. Mycket är självklart t ex gå inte under hängande last och undvik zonen nära vajern så du inte får skador om. Se också till att saxen är vass för att.


Star Lunningsvinsch är en beprövad och tillförlitlig konstruktion som passar till traktorer från 35hk och uppåt. Skaffa mer information här!

Telefonförsäljare bryter mot lagen om dom ringer till någon som tydligt har sagt ifrån att denne inte vill bli uppringd. Sök bland artiklar Rostfria och syrafast wire till alla ändamål, alla dimensioner och utföranden. Olssons i Ellös har levererat traktordelar till lantbrukare och företag i över år. Skogskran till ATV fyrhjuling.


Går inte att låsa den där men trycker man ner den dit släpper den trumman och vajern kan dras ut förvånande. Kran till lastväxlare Balvagn Skog. Vår egenkonstruerade vinsch har radiostyrning som standard för ett optimalt utnyttjande. Jag tror jag har en instruktion till.


Smörj in vajern regelbundet. Brochure in English Broschüre in Deutsch. Denna första kran fungerade. Meddelande till redaktionen. Skicka dina tips och idéer. Vinch i kranpelare stark med ca meter vajer. Snökedjor meter långa och breda. Komplett med vajer och spaks reglage. Vänder man dessa styrströmskablar eller kablarna som går från relät till vinschen så händer inget allvarligare än. Kran med bom till Timmerboggien: Som är upphängd i länksystem.


Välj modell till hö ;ger: Snabblänk.

Vinschen är kraftig och klarar en krävande miljö. Vi förbehåller oss rätten till ändringar utan. Griplastare med boogievagn och hydraulisk kran till ATV fyrhjuling. Om det är OK hur bör man då dra upp den ur betongen för att sedan kunna ansluta den till.


Längst ut på ”kranarmen” satt en vajer som fungerade. Den första exporten gick till Finland. Det var en hydraulisk skogskran med griplastare. Det långa avståndet från trumma till övre vinschblock gör att upplindningen av vajern på den kraftiga trumman går säkert och.


Hydraulisk vinsch med eller utan fjärrmanövrering, till K. Gör om din traktor till en skogsmaskin. Vinschning innebär risk för att vajern släpper eller går av.


Använder du vinsch så kolla att vajer och krok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.