onsdag 16 september 2020

Vattenlåsinsats golvbrunn

Kvalitetsprodukter till alla hem! Köp Golvbrunnar på Bygghemma. Jafo vattenlåsinsats för golvbrunn. När det är dags för en ny golvbrunn är möjligheterna många.


Designen kan vara avlång, fyrkantig eller trekantig och du kan välja mellan material i plast. Stick ner fingrarna i vattenlåset och tryck mot den.

Golvbrunn, förhöjningsring och klämring är av olika fabrikat. Se Tillbehör och hitta ett stort utbud från Jafo på VVSochBAD. Sveriges största förhandlare på nätet!


Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för "Glömt lösenord" för att låsa upp och välja ett nytt. Med sil, klämring och urtagbar vattenlåsinsats.


En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel.


Behåll skyddslocket på till sista golv-behandlingen.

O-ring, vattenlåsinsats, svart. Läs golvbrunnstillverkaren Jafos broschyr, Hitta rätt bland gamla golvbrunnar, för att ta reda på om din golvbrunn är för gammal ett godkänt utförande vid. Kan delas, rensas och diskas.


PURUS golvbrunn Ymer Sidoutlopp mm. Sil Ø 150mm samt klämring. Med lyftring för enkelt upptag ur brunn. I din dusch kanske du vill ha en golvbrunn eller en praktisk avloppssil som fångar upp hår och annat som inte ska ned i avloppet.


VATTENLÅSINSATS PURUS RAN TILL GOLVBRUNN. Levereras med urtagbar vattenlåsinsats. Purus brunn om du behöver byta den! PURUS Tyr, sil med med möjlighet att ansluta rör med dim.


PS ROT, PSX 7 PBX 75. Reducerar golvbrunnens kapacitet något. Extra lågbyggd golvbrunn (mm) av PEH-plast med mm utlopp. För installation i bad- och duschrum. Heavy gjutjärnsgolvbrunn med inv.


Kompakt golvbrunn av polypropenplast. Om du undrar över något eller behöver kontakta oss så gör du det här.

JAFO Mattpaket - för 150-brunnar i plast. Uppenbarligen var det gamla locket som bara låg och guppade på brunnen felaktigt och inte alls avsett för den golvbrunn vi. Urtagbar vattenlås insats.


Oden är en golvbrunn av plast. VVS-delar till vatten och avlopp i kök, badrum etc. Här hittar du allt från kopplingar och ventiler till blandare.


Köp golvbrunn, vattenlås golvbrunnsfilter och mycket mer online eller besök vårt byggvaruhus i Stockholm. Du saknar en vattenlåsinsats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.