onsdag 30 september 2020

Trappsteg betong

Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong. Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp. Blocksteg i betong med två framsidor att välja mellan. Ett knäckt trappsteg för trädgården.


Låt den omgivande terrängen styra valet av terrängtrappa.

Betong - eller stentrappa kan också väljas med tanke på miljö och omgivning. Vi har både trappblock i natursten och i betong samt olika typer av produkter för att klä in en befintlig gammal.


Vi tillverkar entrétrappor i betong. Bestäm dimensioner och ytbeläggning själv! Fyll eventuellt mitten av trappan med berglager så att det inte går åt så mycket betong.


Lägg ut ett armeringsnät i varje trappsteg. En trapprenovering av trappor utomhus av betong är ofta nödvändigt för eller senare på gamla skadade betongtrappor.


När du ska renovera en betongtrappa finns.

Vårt företag arbetar med projektering, tillverkning och montering av olika typers trappsteg. Med tanke om kundens möjligheter och förväntningar hjälper vi att. På ovanstående bild kan du se hur trappstegen ser ut i profil.


Jag valde att göra en liten "näsa" i framkant bara för att det skulle se lite snyggare ut. Går det att gjuta hela trappan på en gång? Rinner inte betongen ut genom de nedre.


Renovera trappa av betong ? Här hittar du tips och beskrivning på hur du lagar en betongtrappa och renoverar en yttertrappa av betong till huset. Stegyta av betong, mm eller 100mm beroende på användning inomhus eller utomhus.


Stegen levereras som fribärande och bultas mellan vagnstycke. Natursten kräver minimalt underhåll i trädgården.


Trafikklasser anges enligt VÄG samt branschens rekommendationer enligt "Beläggning med plattor och marksten av betong ". MRak trappa som kan utföras som ett helt trapplöp eller som två eller flera löp med separat vilplan. Trappstegen finns i två längder, med grovhuggen front och flammad ovansida.


Sten och betong kräver minimalt med underhåll. Utomhus är trappor ofta tillverkade av betong.


Spiraltrappor kan användas där utrymmet är begränsat och spartrappor med mindre trappsteg och brantare lutning.

Man använder bärsteg på trapper med två eller fler metalliska (eller betong ) bärsidostycken. Bärförmåga av de elementen beror på deras tjocklek. Kombinera natursten och betong.


Flera tillverkare säljer paket med färdiga trappsteg som man sedan själv kapar i rätt mått så att de passar. Vi skapar funktionella och vackra miljöer för personliga möten. Steg 50x200x(cm) st 100. Trappsteg i betong med röd flis som ytbeläggning Platta 150x200x(Cm) st 0. Perfekta att bygga trappa med i trädgård.


I helgen har jag gjutit de sista delarna till entré trappan av cement med löst lagda steg. Stegen som är svängda har jag gjutit för sig själv i en gjutform av. Hemligheten med det varaktiga resultatet är vår kraftfulla grundprimer som tränger ner i betongen och skapar en stark vidhäftning för ytskiktsbeläggningen.


Skiffer trappsteg bestämt. Komprimera ytan och plana av. Släta därefter ytan, först med rivbräda och sedan med slipstål. När vi skulle en firma epoxy-belägga vår betongtrappa så dömdes den ut.


Betongen har genom frostspränging med åren vittrat sönder och var enligt. Duri Trappsteg Classic Finns i två träslag. Montering direkt på betong eller ståltrappor avrådes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.