måndag 14 september 2020

Trampstenar

Skapa en liten gång i gruset eller gräsmattan med trampstenar. Vi har vackra och prisvärda trampstenar av olika sorters natursten som skapar blickfång i trädgården. Formen är rund och finns i tre olika varianter vilket gör det möjligt att konstruera. Gör det själv: Gjut egna trampstenar i betong Stilfulla trampstenar till trädgården.


Betong är ett vackert och hållbart material för att utsmycka din trädgård.

Skapa din egen trädgårdsdesign med trädringar,kantsten, kullersten och trampstenar, gångplattor. Grannar och vänner kommer garanterat att bli imponerade. I japanska trädgårdar består gångstigarna ofta av oregelbundet utlagda trampstenar. Meningen är att man ska tvingas se var man sätter fötterna och inte trampa.


Att gjuta gångar och trampstenar i betong är ett billigt sätt att få personliga och anpassade gångytor. Och gamla betongblock får nytt liv och går att.


Ta trädgården i flera kliv Stegstenen leder vägen genom trädgårdens olika rum. Fyll i den mängd du är intresserad i offertkorgen så får du ett prisförslag.

Klassisk trampsten som skapar vackra stigar i din trädgård. Det gedigna materialet gjutjärn och det vackra mönstret är en kombination som verkligen förgyller. Har du svårt att välja ut rätt marksten?


Hos oss hittar du kvalitet till rätt pris. För att din garageuppfart eller uteplats ska bli mer levande kan du välja. Jämför priser och läs recensioner på Marksten och Mursten.


Vi hjälper dig att hitta rätt trampsten Marksten och Mursten och göra ett. Dels kan man med lämpligt stegavstånd lägga ut trampstenar eller -plattor i gräsmattan, dels kan man lägga heltäckta gångar av samma material.


Dekorativa och praktiska trampstenar för trädgården. Skapa enkelt små gångar att ta sig fram på, används som de är eller bryt av med trampsten i grusgången. Gjutformar för betong, gips eller liknande - för Trädgårdsplattor, gångplattor, trampstenar och markstenar Våra gjutformar är stabil och kraftig plastformar.


Steppingstone Padang Dark. Stenbolaget - störst utbud av sten. Flisby – specialisten på trädgårdens golv. Sedan dess har vi möblerat trädgårdens. Anlägga marksten Solcellstak Ring St Eriks!


Hos Jabo hittar du lättlagd marksten i granit.

Vi erbjuder stenar som är fastsatta på ett plastnät och finns i olika former. Passar lika bra i en bädd av dekorgrus som i gräsmattan Storlek: ca. Gillar att det är grus unde,r men ändå något att trampa på i en trädgårdsgång.


Vi har en asfalterad uppfart som ska vara kvart. I den delen av gräsmattan där jag håller på att experimentera med att få bort mossa (se inlägg april) så tänker jag lägga en gångstig av sten. Gör din egen trampstensgång i gräset eller gruset. Trampstenar för att skapa gångar och rum i trädgården.


Att lägga ut enstaka trampstenar som en liten gångstig i gräsmattan eller buskage är mycket enkelt. Skär bort grässvålen, om där finns. Mellan tomtgräns och vårt nya trädäck är nu ca 10mgräsmatta som vi skulle vilja ersätta med snyggt grus med snygga trampstenar i typ: Vi vill. De här fina trampstenar na med ett vackert löv på såg jag och C, min vän historikern på Rosengården i Nora är vi var på hemväg från en riktig.


Välkommen till vår butik, utställningar och lager i Göteborg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.