onsdag 16 september 2020

Torky dispenser hållare

Vår smarta, praktiska hållare. Bästa Pris med Fri frakt hos Städshop. Tork är det världsledande varumärket för hygien på arbetsplatser. Vi erbjuder ett brett urval av dispensrar och refiller till kunder i mer än länder.


Centrummatad hållare som fästs. Smart original hållare från Edet. Funktionen med reklambudskap är ditt gyllene tillfälle att använda utrymmet på din dispenser som ett marknadsföringsverktyg. Väggmonterad dispenser som hjälper till att organisera trånga.


Torky dispenser hållare

X-tra hållare för restpapper, upp till 35m kvar på rullen: Papper finns alltid. Fynda allt från elektronik till automation på vår hemsida. Info för edet torky dispenser. Få resultat från sökmotorer i en!


Tvålbox i plast med plats för liter Mevon. Där finns flera nyheter bl.


Lätt att hitta änden på pappret Lätt att ladda en ny rulle genom att dra pappret genom en springa Säker avrivning För torkrullar art. Välj undergrupp Toalettpapper (59).


Hållare och dispenser för toapapper. DAX mobil hållare 6ml st. Klassisk och låsbar dispenser för centrummatade M2-rullar. Låsbar box för centrummatade rullar.


Boxen är tillverkad i kraftig plast. Beställ idag för snabb leverans. Här kan du beställa en gratis Edet torky - hållare. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.


Torky dispenser hållare

Runtom i Sverige sitter det mängder av dispensers och hållare monterade på väggarna i toaletter för. HSVART XPRES DISPENSER HANDDUK. TORKY HÅLLARE FLEXIBLE TORKY HÅLLARE. Torkyhållare Edet inkl Rulle Vit.


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används.


Torky dispenser hållare

Den fäster på de flesta plana ytor, såsom sten, rostfritt och laminat. Köp Hushållsrullar Edet Art. Lägg till produkten i My Collection.


Det är hygieniskt med pappret som du enkelt river av med en han perfekt när du har kladdiga fingrar. Vi har dispensers för pappershanddukar, toalettpapper.


Samtliga priser på hemsidan är angivna exkl. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel. Priser kan när som helst ändras utan avisering. Dispenser hygienskena till vägg exklusive dispenser.


Ahlsell Produkter Förbrukningsvaror Torkpapper och Dispensrar Dispensrar och papperskorgar för torkpapper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.