tisdag 15 september 2020

Töreboda gravstenar

Vi hjälper dig med rådgivning. Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Beställ gravsten hos oss på Töreboda Stenhuggeri.


Besök vår hemsida för att se ett urval av tidigare. Vi levererar personliga gravstenar. Vi erbjuder personligt utformade gravvårdar efter era.


Välj bland våra över 1modeller, eller utforma en gravsten själv. Askimssten är specialiserade på gravstenar. Vi säljer och tillverkar gravstenar, minnesstenar, gravramar och monument i granit.


Gravstenar måste provtryckas vart femte år. Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten. Personliga gravstenar efter önskemål. En blomvas i samma granit som våra gravstenar är ett omtyckt tillval.


Blomvasen står sig året runt och håller lika länge som stenen själv. Här finner du alla våra gravstenar - stående, liggande och hjärtformade i olika stenmaterial. Töreboda pastorat har ännu inte genomfört någon sådan kontroll, men av säkerhetsskäl har flera gravstenar lagts ner.


Köp direkt i webshopen eller ring oss. Petterssons Stenhuggeri – Trollhättans Stenservice AB.


Se vårt stora utbud av höga och smala gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål. Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online. Kontakta oss och få en kostnadsfri offert. Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig.


Töreboda stenhuggeri har i dag fyra anställda och utför arbeten i hela Västra Götalan. Fastsättningen av gravstenar görs stabilare än tidigare.


Stort utbud av dekor- och motivsortiment för gravstenar ! Vi ritar även upp personliga dekorer i de fall man har ett speciellt önskemål. Det är gravstenar som är billiga beroende på att vi t. Importerade gravstenar må vara billiga. Vi har billiga gravstenar i lager.


Jag var inne på Töreboda Stenhuggeri men kunde inte se någon speciell gravsten som vacker eller passande till min mans. Företagsbasen presenterar en. Samtliga gravhällar kan tillverkas i valfri granit, bearbetning och storlek. Vi är en auktoriserad begravningsbyrå.


Vi tar hand om allt inom begravningar och juridik. Vi tillverkar gravstenar från grunden utefter kundens önskemål. Välkommen till Bäckmans stenhuggeri i Karlstad! Här kan ni se ett urval av våra gravstenar.


GS- Hallandia granit - Framsidan polera kanter råtillsatta med råkantslag. Nedan kan ni jämföra de olika ytbehandlingarna med varandra. Töreboda kyrkogår Töreboda, Skaraborgs län, Sverige: Klinteberg släktforskning. Tanken på att man en gång ska vila under en egen gravsten är också sådant som man skjuter framför sig.


Vi kan hjälpa dig i ditt val av sten. På begravningsbyrån finns det kataloger med gravstenar där man kan se exempel på olika storlekar, former och stensorter. Läs mer och köp i vår webshop.


Det Norrländska familjeföretaget med mångårig erfarenhet inom sten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.