torsdag 27 augusti 2020

Väggklocka silver

Se vårt urval av väggklockor här. Stilren väggklocka med silverram och vit urtavla med tydliga svarta siffror och visare. Batteri: 1x AA (medföljer).


Besök vår webbutik och utforska våra olika väggklockor. Radiokontrollerad väggklocka som automatiskt justerar över till sommar- och vintertid.

Stilren design med borstad aluminiumram, riktigt glas och vit urtavla med. Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren - Välkommen! Beställ idag för snabb leverans.


Snygga väggklockor i olika färger, stilar och modeller. Lagervaror skickas inom timmar, Fraktfritt över 5kr. Delbetala i upp till månader.


Vacker fickursformad väggklocka med antiksilverfinish och sliten look.

Väggklocka i aluminium - En silverfärgad väggklocka i aluminium. Klockan har nyckelhålsupphängning baktill. DIY stor väggklocka med lösa siffror. Med silvriga siffror och tystgående urverk.


Siffrorna fästs på väggen, så du väljer själv diameter på klockan dock. Väggklockor kommer i mängder av olika stilar och former men en sak har de alla gemensamt. De håller koll på tiden åt dig. DFC radioklocka som visar tiden på en analog display.


Stor vit boett med arabiska siffror. Timme, minut och sekundvisare. Letar du efter Väggklockor till låga priser? Handla Väggklockor till låga priser online hos lightinthebox.


Hundratals väggklockor i olika stilar. Varje hel timme, mellan kl. Fri frakt över 599kr, snabb leverans och öppet köp!


Denna stora väggklocka med utmärkt synlighet och stilren design är perfekt i det stora kontoret, matsalen och vilken annan lokal som helst där du behöver kunna.

En liten och minimalistisk design som lätt kan bli din egen tidlösa väggkonst. Sätt din egen prägel på tiden och skapa din egen klocka, möjligheterna är. Alla Väggklockor Kategorier. Den har kvartsteknik för noggrannhet på sekundnivå och har en stor 12-tums urtavla.


Designad väggklocka med visare i silver. Skapa din egen klocka direkt på din vägg. Jämför pris på Vägg- och bordsklockor från tusentals webbutiker och se till att du gör. Urverket hängs upp med spik.


Vi har uppdaterat vår cookiepolicy! Cookies hjälper oss förbättra din upplevelse hos oss. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Hos oss hittar du både stora och små samt radiokontrollerade väggklockor och väggur både för inom- och utomhusbruk.


Gerdmans erbjuder alltid fri frakt och 7. Ta del av ett brett sortiment av klockor från JYSK. Stort utbud av väggklockor för alla hem och stilar från massvis av varumärken!


Köp billig väggklocka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.