torsdag 7 maj 2020

Vad kostar en gravsten

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Vi har också svensktillverkade gravstenar. Läs mer och köp i vår webshop. Här finner du alla våra gravstenar.


De allra flesta tycker att det är det viktigaste valet man gör kring en begravning. Välj bland våra över 1modeller, eller utforma en gravsten själv.

Stäng Checklista vid dödsfall 37. Att välja gravsten kan vara både svårt och jobbigt. Låt oss hjälpa er att föreviga era minnen med en vacker gravsten som blir precis så som ni tänkt er. Oftast väljer vi nytillverkade gravstenar men det finns faktiskt även begagnade att köpa för 5kronor.


Kostnaden för en nytillverkad. Innan man väljer gravsten behöver man ta reda på vad det finns för. Notera att när du beställer gravsten via en. Inskriptioner (gravering) på gravstenar.


Har du en befintlig gravsten och behöver komplettera stenen med ett nytt namn och datum?

Ta gärna god tid på dig att välja en gravsten. Vad kyrkogården eller orten tillåter kan också begränsas av seder och bruk. Beställ gravsten hos Löbe Granit. Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig.


Det är såklart olika från tillfälle till tillfälle. För att kunna göra ett ordentligt prisestimat behöver vi först ta reda på. Gravsten och bouppteckning tillkommer däremot.


Någon övre prisgräns för vad en begravning kan kosta finns egentligen inte. Det har varit anställda som har klippt häckar och kanske lutat en armbåge mot en gravsten och så har den bara ramlat. VAD KOSTAR EN BEGRAVNING. Ofta krävs en omslipning av gravstenen i samband med att man ska komplettera texten på en befintlig gravsten eller när stenen börjat.


Gravskötsel är relativt enkelt om man bara vet hur man ska göra och vad man. Väljer du det tillsammans med en sten i granit så får du en gravsten som inte.


Det är verkligen inget konstigt med att ta reda på vad det kostar. Det är en vanlig fråga och mycket svår att svara på. En vanlig begravning kostar mellan 16.


Då kan det ingå tex kista, kistdekoration, vissa. Ekonomen ger tips på hur du håller. Välkommen med din förfrågan eller beställning via vårt formulär nedan.

Skicka gärna med en bild på gravstenen. En normalstor gravsten brukar vara 50xeller. Vackert huggna i naturens mest beständiga material bildar kyrkogårdens gravstenar en bro till tider som aldrig kommer tillbaka. Stenhuggeri med inriktning på gravstenar och köksbänkar av förstklassigt råmaterial.


Granit utgör en stor del av Sveriges berggrund. En begravning kan kosta olika mycket. En gravsten kostar från ca 5. Vad priset blir i slutändan beror i hög grad på. En del kostnader går att påverka beroende på vilken gravsten eller.


Kontakta oss på begravningsbyrån så hjälper vi till med utformning av gravstenen eller renovering av en befintlig gravsten. Vi ser till att allt fungerar, från.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.