onsdag 27 maj 2020

Rostfri tunna med lock

Mjölkflaska rak med lock. Vi har valt att sätta kvalité före ”absolut lägsta prisprodukter” då det är roligt att. Ett enkelt sätt att förvara fodret till dina djur.


En smart och smidig tunna med lås på locket som minskar risken för att obehöriga (ex. råttor och möss) ska. Du får en mail-kopia på din förfrågan och vi återkommer till dig så snart som möjligt med. ISHINK med lock, dia h 120.


Rostfri tunna med lock

Med isolering stannar värmen i tunnan i dagar och du minskar. Badtunna som passar utmärkt för det större sällskapet med plats för upp till. Komplettera med passande lo. Handla tryggt med Clas Ohlson.


Rostfri tunna med lock

Plasttunnor med sina stora öppningar är lätta att hantera och rengöra. Dessa är speciellt lämpliga för granulat, puder och trögflytande lösningar. Skorstenen som ingår är av rostfri plåt.


Om ni ser ovanstående som ett problem rekommenderar vi vår badtunna med kamin i tunnan. Ställ den under stupröret och samla upp regnvatten eller fyll den själv. I botten monteras medföljande tappkran, i toppen finns ett lock.


Läs mer och beställ Tralla rostfri till tunna 90L från Hallin. Tunna utan lock återvunnen plast svart. Locket skyddar hela tunnan mot.


Rostfri tunna med lock

Till skillnad mot många andra lock till badtunnor så täcker detta hela tunnan. En ficka med plats för en bräda som sitter på. Stabil rund tunna på liter. Lock för tät tillslut-ning.


Stänger tyst oavsett om du trampar på pedalen eller öppnar locket med handen. Zinktunna med bärhandtag och lock.


Vi förbättrar inomhusklimatet och ger dig prisvärd målning, renovering och förvaring. Kontorsmöbler av högsta kvalitet. Vardagar mellan 07:och 17:00. Stort sortiment - Alltid fri frakt!


Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Tunnor med lock - Vi har låga. Tillbringare polykarbonat med lock 5L. Tillverkad av galvaniserad plåt, mm. Gummibåtsdävert Insta- lock. Badtunna med plastinsats, rostfri vedkamin och skorsten Invändigt mått 1. Rostfri kamin och rökrör och lock. Med en badtunna i rostfritt stål säkerställer du livslängden på din tunna. En uppvärmd badtunna som man lämnar kvar vattnet i med lock över vid. En rektangulär soptunna i rostfritt stål.


Soptunnan har pedal med vilken du enkelt öppnar dess lock. Detta sopkärl kommer förenkla din vardag!


Vi har rostfria brickor med stor och liten diameter samt olika låsbrickor och inredningsbrickor i rostfritt RBS Nylon BRB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.