måndag 25 maj 2020

Rostfri sil till golvbrunn

Vi erbjuder allt från automation till elektronik. Beställ online från oss nu! Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Missa inte vår grymma rea under Black Friday.


När det är dags för en ny golvbrunn är möjligheterna många. Produkten har utgått ur sortimentet Produktinfo.

Brunnen, sil och vattenlås är av rostfritt stål. Rostfri med urtag, 200x200x6mm. Sil för 1golvbrunn plast purus. Printa eller maila färdig sammanställning till din hantverkare eller.


JAFO golvbrunn PS Sidoutlopp mm. Allt du behöver till ditt hem till det bästa priset! Vi på Cervera har allt för köket och tillagning. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Vi hjälper dig att hitta rätt rostfri golvbrunn Övrigt: VVS och göra ett billigt.

Hos oss kan du bland annat köpa golvbrunnar och avloppsbrunnar. Se samtliga produkter ur sortimentet direkt i vår nätbutik. Välkommen till Din VVS butik.


Klinkerpaketet kan även monteras på andra golvbrunnsfabrikat om det kompletteras med en klämring avsedd för aktuell golvbrunn. Underdel i plast med klämringsfunktion.


Ingår i 86:an golvbrunn för klinkergolv. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Enkel och snabb prisjämförelse.


Sök bästa pris antingen från en dator eller din mobil. Klinkerram med höjd mm är lämplig för golv med mosaik. En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts. Ytbeläggning i svart epoxi, både in- och utvändigt, för ett starkt korrosionsskydd.


Av rostfritt stål, med sil, klämring och urtagbar vattenlåsinsats. Jafo Sil För golvbrunn med mö jlighet fö. Golvbrunnar levereras utan sil och lock. Där gäller det att ha en fungerande golvbrunn, duschbrunn och ytskikt som är avsedda för våtrum.


JAFO Mattpaket, rostfri sil och rostfri klämring - för 150-brunnar i plast. Monteringsram träbjälklag.

En fyrkantig rostfri brunn med ett snyggt gallermönster ger ett sobert och stramt intryck, med lite air från industrin. Med rostfri, mm tjock sil Ø1mm utan urtag. SIL FÖR 150MM PURUS GOLVBRUNN.


Tillverkade i plastmaterial. Jafo klinkerram i plast, dim 200x200mm. Nu finns det en smart lösning som gör det lättare att gjuta och montera din golvbrunn. Avlopp och golvbrunn blir.


Unidrain golvbrunn är en elegant och funktionell golvbrunnslösning för badrum och andra våtrum. Levereras som standard med sil ”Banana Swirl”.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.