fredag 15 maj 2020

Renovera trappan

Vi renoverar trappor med våra egentillverkade trapprenoveringar i flerskiktskonstruktion som är halkfritt, varmt. Följ våra råd för hur du ger golv, väggar och trappan nytt liv. En gisten inomhustrappa ger ett tråkigt intryck åt hela huset.


Man kan renovera den på olika sätt, och det är enklare än du tror! På Webbplatsen används cookies eller liknande teknik för att samla in information om ditt besök på Webbplatsen.


Cookies är små textfiler som lagras på.

Att renovera en trappa är inte bara otroligt prisvärt. Parkettgolven lägger ni på golvet, i trappan äkta trapprenovering för bästa resultat!


När trappan är tvättad fyller du igen små skador och sprickor med träspackel. Här hittar du massor av byggtips när du ska renovera och bygga om.


En trapprenovering lyfter den totala upplevelsen av er trappa och ert hem. Standarden ökar och känslan att gå på tex MASSIV EK steg i trappan känns underbar. Av naturliga skäl är det oftast stegen som slits först, men om man ändå ska renovera trappan bör man passa på att även fixa till.


Om trappan blivit gammal och tråkig behöver du inte byta ut den, för en mycket lägre kostnad kan du i stället få den fula trappan att se ut som ny med en enkelt.

Med åren blir din trappa allt mer sliten. Samtidigt har trender gjort att trappan ses som en viktig del av hemmets inredning. Sätt värde på din tid och dina.


Byt inte ut trappan utan renovera den med Lundbergs kompletta lösning. Vi berättar om varför och hur trappan renoveras med nya steg på gamla plansteg.


Hugg upp sprickan i trappan med huggmejsel och slägga så att kanterna blir jämna och svagt inåtlutande. Tänkte renovera våran furutrappa så den blir vit och fin. Typ Stepkit är ju svindyrt.


Kan man på något sätt komma undan. Här har vi samlat lite inspiration över trapprenoveringar vi gjort. Vanlig golvfärg går bra att använda till att måla om trappan. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder.


Vet inte om jag är under rätt rubrik men jag behöver hjälp med hur jag ska göra för att renovera min furutrappa. Känns det som ett jätteprojekt att köpa en ny? För de flesta som vill renovera sin trappa är det trappans utseende som är utgångspunkten.


Om din trappa låter – fråga din återförsäljare om råd. Trappan kan vara lite skamfilad efter många.

Trapprenovering innebär att den gamla trappan fräschas upp och får ett nytt utseende. Det går att renovera en trappa på många sätt med i vissa fall kan det. Eventuell målning tillkommer. Alla trappor utsätts för hårt slitage och det dröjer inte länge förrän trappan ser sliten ut.


Gammal mörk fernissa som delvis slitits bort ser inte snyggt ut. Ni kanske har flyttat in i ett renoveringsobjekt eller har bott länge i er bostad och inte lagt något fokus på just trappan. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras.


Att fräscha upp den gamla slitna åttiotalstrappan är inte så lätt som man kan tro. Vi har pratat med John Dahlin, vd på Formtrappan om hur man bäst går tillväga. Låt oss renovera trappan – Den blir som ny!


Riktigt bra priser på trapprenovering! Vi på Trappspecialisterna delar gärna med oss av tips om enkla sätt att renovera din gamla trappa. Att måla trappan, att olja.


Förbered trappan Se till att underlaget där du ska lägga dina nya trapprenoveringssteg är jämnt, torrt och rent. Rugga upp trä eller målade ytor för att.


Det är oss ni skall ringa om ni renovera trappan eller ha hjälp med parkettslipning. Varför skall du välja oss? Renovera trappan Har ni redan en välfungerande trappa?


Vill ni lyfta trappans utseende med nya steg. Funderar du på att renovera trappan ? Vi hjälper dig med trapprenovering samt hitta relaterade byggföretag.


Totalt finns det trappkonstruktörer i Skåne som kanske kan erbjuda den bästa trappan eller trätrappa och dessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.