måndag 11 maj 2020

Remouladsås

Recept på hemgjord tillsatsfri remouladsås. Alla sorters stekt fisk smakar extra gott med remouladsås till. Här är en remouladsås i en något moderniserad variant.


Remouladsås är vanligtvis en kall sås som passar fint till fisk, som fish and chips till exempel! Här finns våra recept på remouladsås.


Remouladsås

I Danmark (och Sverige) serveras såsen till smörrebröd med. Kan göras på många sätt, detta är ett enkelt recept som man själv kan variera efter smak. En klassisk sås till fisk som får sötma från bostongurka och sälta från kapris. Jättegod på smörrebröd med rostbiff och rostad lök eller till panerad fisk.


Om du vill kan du tillsätta ett par matskedar finhackat äpple i såsen. Klassisk remouladsås är inget för den som vill dra ner på fettet i kosten. Tar man bara lite är det helt OK, och den smakar mycket.


Remouladsås består av majonnäs som smaksatts med olika kryddor, vanligast är ättiksgurka, dill, kapris och gräslök. En fantastiskt gräddig remouladsås av majonäs, kapris, pickles och curry förgyller fisken i denna rätt.


Remouladsås

Enkelt att fixa en hemgjord remouladsås som passar bra till mandelpanerad fisk. Byt ut ärtor och tomat mot en grönsallad. Godkväll i stugorna, Roligt att ni tycker det är roligt att läsa om fynden från igår, jag har passat på att fota flera fynd idag, som kommer på bloggen i dagarna. Hemmagjord fish and chips med hemmagjord remouladsås.


Mycket godare än köpes och en given succé. Rulla brödet och lägg i tidningspapper för att. I kategorin Remouladsås finns det för närvarande varor.


Av dessa varor är st Premiumkvalité och st Från Sverige. Findus Remouladsås klassisk på tub är en smakrik och krämig sås som passar perfekt till panerad fisk. Pröva redan idag och sätt ännu mer smak på din fisk.


Rödspätta eller annan plattfisk med remouladsås samt kokt potatis är gott och rätt nyttigt. Du kan dubbelpanera eller enkelpanera fisken. Tänk vad små tips kan göra för matlagningen! Jag älskar torskrygg eftersom det är fina filéer och inga ben.


Det finns många olika sätt att göra remouladsås och vissa recept innehåller mer majonnäs än andra. God till stekt, fritera grilla rökt eller kokt kall fisk. Gör så här: Remouladsås :RÖr ihop majonäs och creme fraiche. Skrubba citronen i ljummet vatten.


Finriv skalet och pressa ut tsk citronsaft. En enkel och snabblagad panerad rödspätta med färskpotatis och remouladsås. Vad är det i remouladsås egentligen? För mig innehåller remouladsås curry, vilket tydligen gör den dansk om jag har förstått det rätt.


Remouladsås

Ett klassiskt smörrebröd med rostbiff och remouladsås på danskt rågbröd. Serveras på mörkt bröd med ett berg av rosa och mör rostbiff som pålägg, serverat med dansk remouladsås.


Bred smör på brödskivan innan du läg. En lyxig räkmacka med ägg, räkor, gurka och remouladsås. Enkelt och gott till förrätt, lunch eller kvällsmat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.