tisdag 12 maj 2020

Recept torsk i ugn

Recept torsk i ugn

Stort utbud av mikrovågsugnar. Bra priser och snabb leverans! Se utbudet av ugnar online. Modern varmluftsugn online. Se vårt sortiment på bygghemma. Vi har samlat många recept på torsk i ugn där både. Ett härligt och lättlagat recept på torsk i ugn med en fantastisk dill- och citronsås. Den goda smaken av citron och dill från såsen läggs som ett täcke över. Inspireras av alla goda recept på torsk i ugn som vi har att erbjuda!


Bland annat hittar du snabblagade och smakliga torskrätter, som en enkel. Enkelt recept, där du kan använda tinad eller djupfryst torsk eller liknande fisk.


Allt i ett med torsk i gräddig sås, potatis, citron, dill, persilja och parmesan i ugnen. Prova detta recept till helgen med ett glas vin till. Tinas fisk i ugn Ingredienser portioner: 6g potatis 4g torsk tsk salt tsk citronpeppar cocktailtomater röd lök dl. Parmesangratinerad torsk är en riktigt välsmakande och lättlagad varmrätt, perfekt vardagsmat!


Recept torsk i ugn

Här hittar du receptet på en god rätt på torsk i ugn. Detta recept är populärt, enkelt och gott. Att laga fisk i ugnen är gott, enkelt och du slipper stekoset.


Här har du hela middagen i en form, klart på minuter! Det här receptet på torsk i ugn är ett sådant där finfint recept jag fått av mamma. Gott som bara den och det brukar gå hem hos stora som små. När torsken åkt in i ugnen sätter du på potatisen och kokar upp lättsaltat vatten.


Klicka här för att komma till recept på festlig rabarberkaka med. Recept av Lars Folkesson i Tommys kök. Panerad torsk i ugnen (port.) 5g torskfilé dl vetemjöl Salt, peppar ägg dl ströbrö gärna panko (Olja) Sätt ugnen på 225°.


Laga hela middagen i en form. Körde allt i samma form så slapp massa disk också. Fisk i ugnen passar perfekt när tiden inte riktigt räcker till. Torskrygg eller torskfilé i ugn.


Klicka på receptnamnet för att komma direkt till receptet. Skiva purjolöken och lägg i botten på formen och lägg torskfilén ovanpå. Salta och peppra efter smak.


Recept torsk i ugn

Jag använde en grönsaksmix med broccoli, paprika och majs. Du kan öka på mängden grönsaker och utesluta bulgur om du vill ha en rätt med färre. En jättegod och lättlagad fiskrätt! Om det är storätare måste man nog dubblera receptet.


Häll på grädden och ställ in i mitten av ugnen på 200° i 20. Ja inte blev min fisk klar på min. Första och sista gången detta recept, men potatismoset. Lägg fisken i en ugnsfast form.


Hyvla smör och lägg ovanpå fisken. In i ugnen på 225°C i min.


Det här rätten går även att förbereda och ha formen i kylen och sedan ställa in i ugnen och koka potatis och göra en sallad till. Smarrigt recept på torsk med frasigt täcke och citronsås, i detta recept används bland annat peppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.